velo-triangle

Бездимні тютюнові вироби

Сьогодні на ринку представлено низку тютюнових продуктів, кожен із яких має свої особливості. Зокрема, це пов’язано зі способом їх вживання, проте відмінності також стосуються складу виробів і деяких інших нюансів. 

Жувальний бездимний тютюн 

Один із найбільш відомих людству способів отримання нікотину. «Класичний» жувальний тютюн, у минулому був широко розповсюджений у багатьох країнах світу. Водночас даний продукт аж до XX століття був популярнішим, ніж сигарети. Зазвичай, жувальний тютюн був популярний серед тих, кому подобалося бездимне куріння. 

Такі тютюнові продукти, зазвичай, випускалися у вигляді цілісного листя тютюну. При цьому вони могли бути скрученими в джгути або пресованими, під час жування в організм людини потрапляє певна кількість нікотину, так і ряд інших хімічних речовин.  

Бездимний тютюн має й інші форми, наприклад, однією з його різновидів є так звана «бетелева жуйка». Рослина бетель широко застосовується в Індії та країнах Південно-Східної Азії, але мало хто згадує особливості приготування цього продукту. Річ у тім, що на лист бетелю завжди кладуть підсмажений бетельний горіх, головний інгредієнт «жуйки», компоненти якого негативно впливали на стан ротової порожнини  

Нюхальний тютюн без диму 

Подрібнене до порошкоподібного стану тютюнове листя. З одного боку, для такого продукту не характерні вади жувального тютюну, але з іншого — це все ще тютюн, який контактує зі слизовою оболонкою. 

Порошковий тютюн без диму, який ще називають снафф, може мати надмірно високий вміст нікотину. Однієї великої дози, прийнятої за раз, може виявитися досить для ряду негативних наслідків. Таке бездимне куріння не дасть змогу позбутися звички, а навпаки посилить. 

Шведський бездимний тютюн 

Так званий загубний тютюн є розповсюдженим різновидом бездимного тютюнового продукту. Водночас важливо зауважити, що такі хімічні речовини не тільки є в листах тютюну, а й утворюються в процесі створення продукту. 

Снюс  — відома назва, яка має цей бездимний тютюн. Зазвичай, його розміщують у ротовій порожнині, між губою та яснами на тривалий час. Упродовж всього проміжку, поки продукт залишається в роті, з нього, зокрема, виділяється нікотин. 

Загубний тютюн являє собою подрібнені до стану порошку листя цієї рослини, які були зволожені парою та інші компоненти. 

Міфи про шведський бездимний тютюн 

Існує думка, що снюс, насвай або будь-який інший загубний тютюн менш шкідливі, ніж сигарети , втім така продукція містить нікотин і не дозволяє позбавитися залежності. Довести це легко, просто розглянувши найбільш поширені міфи про шведський бездимний тютюн: 

  • Снюс допомагає кинути курити. Це неправда, тому що фізичну і психічну залежність спричиняє не тільки процес куріння, а і основна діюча речовина — нікотин. 
  • Загубний тютюн допомагає впоратися з нікотиновою залежністю. Снюс, насвай і будь-який інший подібний тютюн без диму, довше контактує зі слизовою оболонкою, ніж дим. У зв’язку з цим кількість нікотину, що надходить в організм, може бути великою. Це не допоможе в боротьбі з нікотиновою залежністю. 

    Чим можна замінити бездимні тютюнові вироби 

    Одним із різновидів споживання тютюну є шведський бездимний тютюн. При його вживанні нікотин потрапляє через слизову оболонку ротової порожнини або носа. Його можна нюхати, смоктати, жувати.  

    Також є VELO — це нікотинові паучі, у складі яких немає тютюну. Вони призначені тільки для повнолітніх споживачів нікотину. Кожен продукт має певний рівень міцності, який позначений у вигляді декількох крапок на кришці банки. VELO з 5-ми крапками міцності — це найбільш міцний продукт в актуальній лінійці. 

    Щоби скористатися нікотиновими паучами, потрібно взяти один із них і розмістити його між верхньою губою та яснами. Після використання пауч VELO потрібно утилізувати. Якщо такої можливості немає, можна покласти використаний пауч в спеціальне відділення, яке знаходиться всередині кришки. 

    Якщо ви захочете отримати більш детальну інформацію про нікотинові паучі VELO, звертайтеся до служби підтримки за номером 0 800 502 111.* 

     

    * Дзвінки безкоштовні. Тільки для повнолітніх 

    наступний пост попередній пост

    Привіт! Раді тебе бачити!

    Маленьке питання перш ніж перейти до змісту нашого сайту:
    Ти старше 18 років і споживаєш тютюн або нікотин?

    Доступ на сайт дозволений тільки особам старше 18 років, які є споживачами тютюнових або нікотиновмісних виробів.

    18+ Цей веб-сайт містить інформацію про нікотиновмісні продукти

    VELO MINI
    Найзручніший формат
    для знайомства з VELO
    Компактні паучі та банка
    Фруктові смаки – Berry Frost
    та Tropic Breeze
    20 паучів у банці
    Міцність:
    MEDIUM
    ФОРМАТ ПАУЧІВ:
    MINI
    SLIM
    REGULAR
    VELO SLIM
    Паучі для більш досвідчених
    користувачів VELO
    Різноманітні смаки –
    Ice Cool, Berry Frost, Tropic Breeze та Freeze
    20 нікотинових паучів у банці
    Міцність:
    STRONG
    X-STRONG
    ФОРМАТ ПАУЧІВ:
    MINI
    SLIM
    REGULAR
    VELO REGULAR
    Для найдосвідченіших
    споживачів VELO
    Насичений Urban Vibe зі смаком журавлини та X-Freeze зі смаком вибухового ментолу
    18 нікотинових паучів у банці
    Міцність:
    ULTRA
    ФОРМАТ ПАУЧІВ:
    MINI
    SLIM
    REGULAR

    18+ ЦЕЙ ПРОДУКТ МІСТИТЬ НІКОТИН ТА ВИКЛИКАЄ ЗАЛЕЖНІСТЬ
    ТІЛЬКИ ДЛЯ ПОВНОЛІТНІХ ОСІБ, ЯКІ СПОЖИВАЮТЬ НІКОТИН