velo-triangle

5 українських міст, які варто побачити взимку

Мандрувати Україною і відкривати для себе цікаві місця можна в будь-яку пору року. Втім, подорожі взимку — це дещо особливе. По-перше, зима ніби створена для мандрівок, адже це час канікул, відпусток, вихідних і, здається, чи не щоденних свят. По-друге, мороз і сніг додають українським містам особливого шарму та неповторної атмосфери, які обов’язково варто відчути. 

 

Ми склали для тебе топ українських міст, які взимку по-особливому прекрасні і куди варто потрапити вже цього сезону. Головне, не забувай: куди б не завела дорога, ти всюди можеш узяти з собою паучі VELO, адже ними можна користуватися де завгодно. 

 

Чернівці 

 

Якщо вам уже доводилось бувати в одному з найкрасивіших місць Чернівців — на території університету імені Юрія Федьковича — ви можете уявити, який урочистий вигляд воно має взимку. Та в наш перелік місто потрапило навіть не через це. Чернівці — серце Буковини, саме тут у січні проходить щорічний міжнародний фестиваль Маланок. З року в рік на засніжені вулиці міста виходять люди в традиційному буковинському вбранні, щоб віддати належне стародавньому, імовірно, дохристиянському звичаю. Сценарії свята щоразу різні, але ідея одна — продемонструвати неповторний український колорит і підтримати традиції, які місцеві передають із покоління в покоління та, звісно, гучно і весело провести час. 

 

Диканька 

 

Диканька — це селище міського типу на Полтавщині. Одні кажуть, що це більше місто, інші — що це все ж таки селище. Втім, це неважливо. Важливо, що Диканька — одне з найпопулярніших місць української культури й асоціювалася в українців із зимовими святами ще за часів Миколи Гоголя. 

Velo 

У Диканьці досі є старі українські хати-мазанки, які можна відвідати. Крім того, там розташована єдина в Україні Тріумфальна арка і дуби-кочубеї, деяким із них по 600-800 років. Ну і наостанок, як побувати на Полтавщині та не скуштувати фірмових місцевих галушок? 

 

Львів 

 

З одного боку, включити Львів у цей список надто очікувано. З іншого — скласти топ зимових місць України без Львова неможливо. Засніжені вулиці та старовинна архітектура, різдвяний ярмарок просто посеред історичного центру — це все додає Львову особливої зимової атмосфери. 

 

Крім того, свята тут традиційно тривають з 1 грудня і до 19 січня. Тобто достатньо, щоб встигнути у Львів цієї зими. 

 

Кам’янець-Подільський 

 

Ще одне місто на Заході України. Мабуть, усі знають, що в Кам’янці-Подільському розташована чи не найвідоміша фортеця країни. Довкола неї простягнулося старе місто з підвісними мостами і неприступними кам’яними мурами. Втім, узимку все це сприймається не як войовнича споруда, а як старовинна історія. 

 

Крім того, можна помилуватися величезним каньйоном, який розділяє стару і нову частини міста, відшукати грандіозні мурали, розкидані вулицями, і навіть стати частиною унікального фестивалю «Різдвяні польоти». Фестиваль польотів на повітряних кулях проводять тільки за гарної погоди, і тоді в усіх охочих є можливість побачити засніжене місто з висоти. 

 

Яремче 

 

Не обласний центр, але й не звичайне місто в Карпатах. Окрім гір, в Яремчому є водоспади, дивовижні скелі Довбуша та скеля Слон, ринок із місцевими гуцульськими сувенірами, а також дерев’яні церкви та храми, збудовані кілька століть тому. 

 Velo

Ще одна особливість міста — тут можна побачити Карпати в мініатюрі у місцевому парку-музеї. Однак найвагоміша окраса міста — це безкраї засніжені краєвиди та можливість споглядати їх, гріючись вечорами біля грубки. 

наступний пост попередній пост

Привіт! Раді тебе бачити!

Маленьке питання перш ніж перейти до змісту нашого сайту:
Ти старше 18 років і споживаєш тютюн або нікотин?

Доступ на сайт дозволений тільки особам старше 18 років, які є споживачами тютюнових або нікотиновмісних виробів.

18+ Цей веб-сайт містить інформацію про нікотиновмісні продукти

VELO MINI
Найзручніший формат
для знайомства з VELO
Компактні паучі та банка
Фруктові смаки – Berry Frost
та Tropic Breeze
20 паучів у банці
Міцність:
MEDIUM
ФОРМАТ ПАУЧІВ:
MINI
SLIM
REGULAR
VELO SLIM
Паучі для більш досвідчених
користувачів VELO
Різноманітні смаки –
Ice Cool, Berry Frost, Tropic Breeze та Freeze
20 нікотинових паучів у банці
Міцність:
STRONG
X-STRONG
ФОРМАТ ПАУЧІВ:
MINI
SLIM
REGULAR
VELO REGULAR
Для найдосвідченіших
споживачів VELO
Насичений Urban Vibe зі смаком журавлини та X-Freeze зі смаком вибухового ментолу
18 нікотинових паучів у банці
Міцність:
ULTRA
ФОРМАТ ПАУЧІВ:
MINI
SLIM
REGULAR

18+ ЦЕЙ ПРОДУКТ МІСТИТЬ НІКОТИН ТА ВИКЛИКАЄ ЗАЛЕЖНІСТЬ
ТІЛЬКИ ДЛЯ ПОВНОЛІТНІХ ОСІБ, ЯКІ СПОЖИВАЮТЬ НІКОТИН