velo-triangle

Як уникнути вигорання: 6 простих порад

Розповідаємо, як не втратити ефективність з приходом зими.  

Емоційне та професійне вигорання — явище, яке все частіше виникає в нашому повсякденному житті. Найпоширеніші причини — надмірне навантаження на роботі, стрес, завищені вимоги до себе або прагнення відповідати чужим очікуванням. Особливо часто ми можемо відчувати симптоми вигорання восени, але запобігти цьому явищу не так складно, як здається. Ми зібрали найголовніші поради про те, як уникнути вигорання і завжди залишатися в найкращій формі. 

1. Роби перерви  

Хоча повнолітнім користувачам VELO не потрібно витрачати час на традиційний процес споживання нікотину, це не означає, що їм не потрібні перерви. Хоча б 5-10 хвилин раз на кілька годин допоможуть перезавантажитися і відпочити.   

Якщо ти за графіком маєш обід — не нехтуй ним. Навіть якщо тобі вдасться підкріпитися за 10 хвилин — проведи решту часу в парку неподалік офісу або просто відведи очі від комп’ютера. 

2. Плануй свій день  

Ти маєш розумно розраховувати свої сили і планувати на день стільки завдань, скільки реально подужати. Якщо бачиш, що в планах велике завдання — розбий його на кілька маленьких і розбирайся з усіма по черзі.   

По-перше, твій мозок любить, коли все структуровано, і виконати план на день йому буде легше, аніж упоратися з хаосом різних завдань одночасно. По-друге, так ти зможеш тримати баланс між роботою та особистим життям і намагатися не жертвувати чимось одним заради іншого. 

3. Пам’ятай про режим роботи  

Якщо ми почали говорити про баланс роботи та життя, час поговорити про межі ділового спілкування. Це дуже важливо для повноцінного відпочинку та ефективності.   

Деякі люди чомусь думають, що їхні партнери працюють 24/7 без вихідних і відпусток. Тому, аби уникнути зайвих непорозумінь, краще одразу все обговорити з колегами або роботодавцями. 

VELO-nature

4. Плануй відпустку  

Слідом за повсякденними перервами варто згадати і про великі вагомі паузи в роботі. Для того, щоб вихідні чи відпустка позбавили зайвого стресу, важливо вимикати робочі чати і не перевіряти пошту. Вільний час потрібно приділяти собі, рідним та близьким. Такі перезавантаження точно не залишать вигоранню жодного шансу.   

5. Спілкуйся з природою  

Час на свіжому повітрі спонукає наш організм відчувати щастя, а от його відсутність, навпаки, робить нас сумнішими. Щоб уникнути зайвого стресу, особливо восени, важливо якомога частіше вставати з-за комп’ютера і виходити хоча б на балкон.  

Hobby-singing-VELO

6. Знайди хобі  

Не важливо, яким масштабним або вузькоспеціалізованим буде твоє хобі, воно потрібне, аби забезпечити в житті буферну зону. Натхнення та можливість відпочити від негативу — характеристики правильного дозвілля для цієї пору року. Якщо ти помічаєш, що занадто захопився і з дозвілля твоє хобі перетворилося на низку змагань, що виснажують емоційно та викликають тривогу — можливо, час переглянути пріоритети і трохи знизити навантаження. Твоя ефективність буде тобі вдячна.   

 

 

наступний пост попередній пост

Привіт! Раді тебе бачити!

Маленьке питання перш ніж перейти до змісту нашого сайту:
Ти старше 18 років і споживаєш тютюн або нікотин?

Доступ на сайт дозволений тільки особам старше 18 років, які є споживачами тютюнових або нікотиновмісних виробів.

18+ Цей веб-сайт містить інформацію про нікотиновмісні продукти

VELO MINI
Найзручніший формат
для знайомства з VELO
Компактні паучі та банка
Фруктові смаки – Berry Frost
та Tropic Breeze
20 паучів у банці
Міцність:
MEDIUM
ФОРМАТ ПАУЧІВ:
MINI
SLIM
REGULAR
VELO SLIM
Паучі для більш досвідчених
користувачів VELO
Різноманітні смаки –
Ice Cool, Berry Frost, Tropic Breeze та Freeze
20 нікотинових паучів у банці
Міцність:
STRONG
X-STRONG
ФОРМАТ ПАУЧІВ:
MINI
SLIM
REGULAR
VELO REGULAR
Для найдосвідченіших
споживачів VELO
Насичений Urban Vibe зі смаком журавлини та X-Freeze зі смаком вибухового ментолу
18 нікотинових паучів у банці
Міцність:
ULTRA
ФОРМАТ ПАУЧІВ:
MINI
SLIM
REGULAR

18+ ЦЕЙ ПРОДУКТ МІСТИТЬ НІКОТИН ТА ВИКЛИКАЄ ЗАЛЕЖНІСТЬ
ТІЛЬКИ ДЛЯ ПОВНОЛІТНІХ ОСІБ, ЯКІ СПОЖИВАЮТЬ НІКОТИН