velo-triangle

Де купити VELO у Львові?

18+ Цей продукт містить нікотин і викликає залежність. Тільки для повнолітніх осіб, які споживають нікотин.     

Якщо хочеться разом зі смачною кавою надихнутися старовинною архітектурою, то тобі точно треба вирушити до Львова. Місто відкриває справжній гастрономічний та культурний рай для туристів та львів’ян. Складно уявити подорожі без VELO. Адже нікотинові паучі — це зручна форма для споживання нікотину. Вони не виділяють диму*, попелу* та неприємного запаху**. Нумо «прогуляймося» містом прямо зараз, щоб дізнатися, де можна придбати VELO у Львові. 

де купити вело у львові

Офіційні точки продажу VELO у Львові 

З чого почнемо нашу прогулянку? Пропонуємо піднятися на найвищу точку міста — Високий замок та насолодитися панорамою з усіх сторін. Прямо у 15 хвилин від цієї локації ти знайдеш перший фірмовий простір бренду glo™, де можна купити ВЕЛО у Львові та дізнатися усю вичерпну інформацію про продукцію від представників бренду. Усього в місті та області 3 фірмових простори, шукай їх за такими адресами:  

  • м. Львів, вул. Під Дубом, 7Б; 
  • с. Сокільники, Львівська обл., вул. Стрийська, 30 ТРЦ «King Cross Leopolis»; 
  • м. Львів, вул. Кульпарківська, 226А ТРЦ «Victoria Gardens». 

Якщо прогулятися центром до оперного театру, площі Ринок, то можна завітати до легендарних закладів «Криївка» та реберні «Під Арсеналом». Поруч з ними та в інших районах міста ти знайдеш 20 табакерок «Фортуна». Там представлені різні смаки VELO у зручному форматі паучів.  

Коли у громадському місті споживаєш нікотин — це заборонено законом. Як добре, що продукція VELO не потребує підпалювання, тому не виділяє диму* і не доставляє дискомфорту іншим. Ти можеш споживати паучі будь-де — у кінотеатрі, торговельному центрі, ресторані тощо. 

Окрім простого та комфортного формату споживання паучів, їх також можна придбати офлайн у понад 1100 торгових точках. Ти знайдеш нікотинові подушечки біля дому, на АЗК (ОККО, БРСМ, CHIPO, Укрнафта), в супермаркетах: «Сільпо», «Близенько», «Сім23», «Сімі», «Свій маркет» тощо. Повний перелік усіх торгових точок VELO у Львові шукай на мапі.   

Як бачиш, VELO завжди поруч, де б ти не був. Хочеш подорожувати Україною та придбати улюблені паучі десь по дорозі чи просто у супермаркеті — це легко зробити у Києві, Львові, Івано-Франківську, Черкасах, Полтаві тощо. А якщо ти фанат онлайн-шопінгу, то можна зекономити свій час та придбати продукцію, не виходячи з дому. 

Як купити VELO онлайн 

Цінуєш свій час та звик до швидкого сервісу? Тоді завітай на офіційний сайт VELO, де ти можеш дізнатися актуальні ціни на продукцію. На сайті зручно замовляти паучі, обирати смаки, міцність, переглядати інструкцію, а ще читати наш блог з цікавими матеріалами. 

Щоб замовити подушечки, просто обирай смак з 10 варіантів, додавай позиції у кошик. Натискай «Оформити замовлення» та обирай спосіб доставки: відділення «Нова пошта» чи кур’єром. Після оплати замовлення VELO приїде до тебе вже за 1-2 дні. До речі, при замовленні на сайті онлайн діє безкоштовна доставка до відділення «Нова пошта». 

Місто Лева та інші міста України завжди радісно зустрічають своїх гостей. Подорожуй із задоволенням та обирай комфортний формат нікотинового насичення у вигляді паучів VELO. 

* Цей продукт не виключає всі ризики та містить нікотин, що викликає залежність. 

** Мається на увазі без смол, похідних від тютюну. Цей продукт не виключає усіх ризиків, містить нікотин, що викликає залежність. 

наступний пост попередній пост

Привіт! Раді тебе бачити!

Маленьке питання перш ніж перейти до змісту нашого сайту:
Ти старше 18 років і споживаєш тютюн або нікотин?

Доступ на сайт дозволений тільки особам старше 18 років, які є споживачами тютюнових або нікотиновмісних виробів.

18+ Цей веб-сайт містить інформацію про нікотиновмісні продукти

VELO MINI
Найзручніший формат
для знайомства з VELO
Компактні паучі та банка
Фруктові смаки – Berry Frost
та Tropic Breeze
20 паучів у банці
Міцність:
MEDIUM
ФОРМАТ ПАУЧІВ:
MINI
SLIM
REGULAR
VELO SLIM
Паучі для більш досвідчених
користувачів VELO
Різноманітні смаки –
Ice Cool, Berry Frost, Tropic Breeze та Freeze
20 нікотинових паучів у банці
Міцність:
STRONG
X-STRONG
ФОРМАТ ПАУЧІВ:
MINI
SLIM
REGULAR
VELO REGULAR
Для найдосвідченіших
споживачів VELO
Насичений Urban Vibe зі смаком журавлини та X-Freeze зі смаком вибухового ментолу
18 нікотинових паучів у банці
Міцність:
ULTRA
ФОРМАТ ПАУЧІВ:
MINI
SLIM
REGULAR

18+ ЦЕЙ ПРОДУКТ МІСТИТЬ НІКОТИН ТА ВИКЛИКАЄ ЗАЛЕЖНІСТЬ
ТІЛЬКИ ДЛЯ ПОВНОЛІТНІХ ОСІБ, ЯКІ СПОЖИВАЮТЬ НІКОТИН