velo-triangle

Готуємось до блекауту 2023: що має бути вдома

18+ Цей продукт містить нікотин і викликає залежність. Тільки для повнолітніх осіб, які споживають нікотин.   

Зараз потрібно як ніколи думати про себе заздалегідь. Можливі відключення світла додають дискомфорту у житті. Якщо ретельно підготуватися до блекауту 2023, то ти зможеш зберегти тепло та світло в оселі. Також можна навіть перестрахуватися та забезпечити безперервний інтернет, якщо вимкнеться світло. VELO допоможе тобі бути готовим до незапланованих відключень світла. Читай статтю та зберігай наші поради. 

блекаут

Мастхеви при відсутності світла 

Українці дуже винахідливий народ, тому навіть у скрутних ситуаціях без світла усі адаптуються та полегшують собі життя додатковими засобами. Як добре, що для споживання паучів VELO не потрібні запальнички або зарядки. Зараз нікотинові подушечки VELO легко та комфортно споживати, адже вони не виділяють диму*, попелу* або ж неприємного запаху**. Бери їх з собою усюди, споживай без проблем у громадських місцях: автобусі, торговому центрі чи жилому приміщенні.  

Яка техніка та речі допоможуть під час блекауту: 

  • Генератор на бензині або дизелі — незамінна річ для власного будинку або підприємства. З його допомогою можна підтримувати живлення приладів від 7 до 14 годин. 
  • Джерело безперебійного живлення. Можна зробити вдома власний UPS з автомобільного акумулятора, зарядки та інвертора з постійного струму у змінний. Таку конструкцію часто використовують автомобілісти вдома, щоб забезпечити наявність світла на 4-5 годин. 
  • Портативна зарядна станція або павербанк. З допомогою станції можна зарядити ноутбук, смартфон, роутер, лампу і навіть мініхолодильник. Павербанк обов’язково потрібно тримати зарядженим після кожного відключення світла. 
  • Додаткове автономне освітлення. Тут стануть у пригоді свічки; світлодіодні стрічки; світильники, які працюють від USB; ліхтарики на батарейках; новорічні гірлянди. 
  • Туристична газова піч з балоном. Якщо у вас вдома електрична плита, то така портативна газова піч стане мастхевом, наприклад, для нагрівання води чи приготування простої страви. 

Як підготувати оселю до блекауту: 

  • Запас їжі та води.  

Потрібно запастися снеками, консервами та іншою їжею, яка не буде псуватися без холодильника. Зробити невеликий запас питної та технічної води. Наприклад, придбати 5-10 літрів питної та набрати звичайної води для побутових потреб. До речі, для паучів VELO не потрібні особливі умові зберігання чи температура. Тому їх легко можна замовити у великій кількості прямо з телефону. 

  • Наявність інтернету. 

Можна скористатися мобільним інтернетом, але він зазвичай у такі моменти дуже повільний. Тому є два варіанти: провести інтернет у квартиру з технологією Passive Optical Network (PON). Вона дозволяє проводити інтернет-кабель від провайдера до квартири без додаткових комутаторів, тільки з допомогою павербанка для Wi-Fi роутера та USB/DC-кабелю.  

Якщо провайдер не має такої послуги, то можна змінити його на інший або скооперуватися з сусідами та забезпечити резервне живлення комутатора (точки розподілу інтернету серед групи користувачів). Живлення забезпечується за допомогою «безперебійника» (джерела безперебійного живлення) та акумулятора.  

Якщо врахувати всі ці нюанси, то ти зможеш забезпечити свою оселю світлом та інтернетом на декілька годин. Також не забудь зробити достатній запас паучів VELO заздалегідь, щоб вони завжди були поруч. 

Як придбати нікотиновмісні паучі 

Це можна зробити, не виходячи з дому. Наприклад, купити паучі VELO дуже зручно прямо на нашому офіційному сайті go-velo. Нещодавно у VELO додались два нових смаки паучів з нікотином — драйвовий Groovy Grape та яскравий Citrus Frost. Ці та інші подушечки ти можеш замовити онлайн з безкоштовною доставкою по Україні до будь-якого відділення «Нова пошта». 

А якщо ти фанат офлайн-шопінгу, вирішив (-ла) сходити в магазин за продуктами чи речами для блекауту, то паучі з вмістом нікотину також можна придбати у маркетах твого міста. 

Після темряви завжди настає світло. Будь активним до життя разом з VELO та не гаси свій внутрішній вогонь, навіть у найтемніший період для країни. 

* Цей продукт не виключає всі ризики та містить нікотин, що викликає залежність.  

** Мається на увазі без смол, похідних від тютюну. Цей продукт не виключає усіх ризиків, містить нікотин, що викликає залежність.   

наступний пост попередній пост

Привіт! Раді тебе бачити!

Маленьке питання перш ніж перейти до змісту нашого сайту:
Ти старше 18 років і споживаєш тютюн або нікотин?

Доступ на сайт дозволений тільки особам старше 18 років, які є споживачами тютюнових або нікотиновмісних виробів.

18+ Цей веб-сайт містить інформацію про нікотиновмісні продукти

VELO MINI
Найзручніший формат
для знайомства з VELO
Компактні паучі та банка
Фруктові смаки – Berry Frost
та Tropic Breeze
20 паучів у банці
Міцність:
MEDIUM
ФОРМАТ ПАУЧІВ:
MINI
SLIM
REGULAR
VELO SLIM
Паучі для більш досвідчених
користувачів VELO
Різноманітні смаки –
Ice Cool, Berry Frost, Tropic Breeze та Freeze
20 нікотинових паучів у банці
Міцність:
STRONG
X-STRONG
ФОРМАТ ПАУЧІВ:
MINI
SLIM
REGULAR
VELO REGULAR
Для найдосвідченіших
споживачів VELO
Насичений Urban Vibe зі смаком журавлини та X-Freeze зі смаком вибухового ментолу
18 нікотинових паучів у банці
Міцність:
ULTRA
ФОРМАТ ПАУЧІВ:
MINI
SLIM
REGULAR

18+ ЦЕЙ ПРОДУКТ МІСТИТЬ НІКОТИН ТА ВИКЛИКАЄ ЗАЛЕЖНІСТЬ
ТІЛЬКИ ДЛЯ ПОВНОЛІТНІХ ОСІБ, ЯКІ СПОЖИВАЮТЬ НІКОТИН