velo-triangle

Куди поїхати взимку 2023 в Україні на Новий рік: огляд ТОП-10 місць від VELO

18+ Цей продукт містить нікотин і викликає залежність. Тільки для повнолітніх осіб, які споживають нікотин.   

Подорожі завжди актуальні, хоч влітку, хоч взимку. Магія снігу або новорічний вайб кличуть влаштувати цікаві пригоди та надихнутися новими локаціями. В будь-якому випадку це завжди легко робити разом з паучами VELO. Кидаєш їх до свого рюкзака та вирушаєш у мандрівку країною. VELO пропонує 10 незвичайних та автентичних місць для тебе, куди поїхати взимку в Україні. Час бронювати квитки на потяг або заправляти машину. Відкривай сезон зимових подорожей разом з VELO. 

Куди поїхати взимку 2023 в Україні на Новий рік

10 місць для подорожей від VELO 

Надихатися різдвяною атмосферою, плекати українську культуру та відкривати для себе неочікувані місця. Куди б ти не поїхав, ти завжди можеш узяти із собою подушечки VELO для зручного нікотинового насичення. Який напрямок обрати для майбутньої подорожі? Надихайся добіркою місць від VELO. 

Різдвяна атмосфера 

  • Фабрика ялинкових прикрас у Клавдієво-Тарасове (Київська область) 

Поринь в атмосферу новорічного декору. Фабрика працює з 1948 року, пропонує екскурсії до цеху та майстерні художників. Там можна відвідати музей ялинкових прикрас та пошту Святого Миколая, а ще — прикупити ялинкових іграшок додому. 

  • «Зимова країна» на ВДНГ у Києві 

Цього року вона проходить під гаслом «Подаруй світло». На тебе чекають крижані експозиції та ілюміновані інсталяції. У центрі ВДНГ можна прокотитися на ковзанці площею 2500 кв. м. Локація відкрита до 17 березня. 

  • Різдвяний ярмарок у Львові  

Завжди манить до себе купу туристів. Уся ця атмосфера доповнюється незабутніми враженнями від колядок, вертепу та дідуха-велетня — символу сили, єдності та добробуту. Разом із запашною львівською кавою даруй собі нікотинове насичення у форматі паучів VELO. 

  • «Маєток Святого Миколая» у с. Пістинь 

На території Національного природного парку «Гуцульщина» у Косівському районі діє «Маєток Святого Миколая». В ньому можна надихнутися новорічною атмосферою, відвідати майстер-класи та отримати подарунок від Святого Миколая. Також у селі є багато мальовничих пішохідних маршрутів до криївки-музею УПА та Хребта Каменистого. 

Автентичні місця 

  • Косівський ринок 

Справжній скарб для поціновувачів автентичних виробів. Там можна придбати багато затишних речей ручної роботи: килимки, ковдри, теплі шкарпетки, капці. Це класне місце, де можна вибрати на подарунок рідним щось з легендарної косівської кераміки. 

  • Село Іза 

Центр лозоплетіння на Закарпатті. Унікальне село, в якому збереглися прадавні технології лозоплетіння. Тут ти знайдеш кошики, люстри та навіть меблі: крісла, етажерки, столики.  

Незвичайні туристичні напрямки 

  • Славутич 

Це унікальне місто вражає архітектурою постмодернізму. Після аварії на ЧАЕС архітектори з інших країн збудували тут 13 кварталів, які названі на честь країни забудовника. За один вікенд можна прогулятися Грузинським, Вільнюським, Ризьким, Талліннським та іншими кварталами. 

  • Дрогобич 

Невеличке місто зі старовинним костелом на Галичині, палацами та пам’ятками архітектури. В одній з найстаріших солеварень у Європі ти власноруч вивариш сіль. У Дрогобичі варто побувати, адже «у ньому вся сіль». 

  • Берегово 

Знаходиться всього у 5 км від Угорщини, навіть вивіски у місті дублюються угорською мовою. Тут можна спробувати гуляш, влаштувати собі оздоровчий та культурний відпочинок. Оздоровитися на термальному курорті та продегустувати закарпатське вино з сиром. 

Бачиш, яка наша Україна різноманітна. Навіть взимку вона знайде, чим тебе здивувати. Твої мандрівки стануть ще приємніші разом з безтютюновою продукцією. Переймаєшся, як вживати VELO у громадських місцях? Паучі не виділяють диму*, попелу* або ж неприємного запаху**. На відміну від сигарет, їх можна споживати у поїзді, торговельному центрі чи ресторані. Розберімося, де купити VELO для подорожі та щоденного використання. 

Замовити VELO зручним способом 

Після такої добірки цікавих місць тобі точно захотілося зібрати наплічник, замовити VELO та спланувати свою наступну зимову подорож. Переходь на офіційний сайт go-velo та замовляй улюблений смак паучів прямо зараз. Там завжди знайдеш актуальні ціни на продукцію та зможеш ознайомитися з новинками. Подушечки у зручній упаковці доїдуть до відділення «Нової пошти» за 1-2 дні. Кожен, хто замовляє онлайн —  отримує безкоштовну доставку по Україні.  

Також паучі VELO зручно купляти у звичайних маркетах твого міста. Йдеш у справах або за продуктами? Завітай до найближчої точки продажу VELO у Дніпрі, Ужгороді, Полтаві, Черкасах тощо.  

Куди б ти не поїхав (-ла) у подорож, ти завжди дорогою до місця призначення зможеш придбати VELO. Збирай нові туристичні враження цією зимою разом з VELO. 

* Цей продукт не виключає всі ризики та містить нікотин, що викликає залежність. 

** Мається на увазі без смол, похідних від тютюну. Цей продукт не виключає усіх ризиків, містить нікотин, що викликає залежність. 

наступний пост попередній пост

Привіт! Раді тебе бачити!

Маленьке питання перш ніж перейти до змісту нашого сайту:
Ти старше 18 років і споживаєш тютюн або нікотин?

Доступ на сайт дозволений тільки особам старше 18 років, які є споживачами тютюнових або нікотиновмісних виробів.

18+ Цей веб-сайт містить інформацію про нікотиновмісні продукти

VELO MINI
Найзручніший формат
для знайомства з VELO
Компактні паучі та банка
Фруктові смаки – Berry Frost
та Tropic Breeze
20 паучів у банці
Міцність:
MEDIUM
ФОРМАТ ПАУЧІВ:
MINI
SLIM
REGULAR
VELO SLIM
Паучі для більш досвідчених
користувачів VELO
Різноманітні смаки –
Ice Cool, Berry Frost, Tropic Breeze та Freeze
20 нікотинових паучів у банці
Міцність:
STRONG
X-STRONG
ФОРМАТ ПАУЧІВ:
MINI
SLIM
REGULAR
VELO REGULAR
Для найдосвідченіших
споживачів VELO
Насичений Urban Vibe зі смаком журавлини та X-Freeze зі смаком вибухового ментолу
18 нікотинових паучів у банці
Міцність:
ULTRA
ФОРМАТ ПАУЧІВ:
MINI
SLIM
REGULAR

18+ ЦЕЙ ПРОДУКТ МІСТИТЬ НІКОТИН ТА ВИКЛИКАЄ ЗАЛЕЖНІСТЬ
ТІЛЬКИ ДЛЯ ПОВНОЛІТНІХ ОСІБ, ЯКІ СПОЖИВАЮТЬ НІКОТИН