velo-triangle

Найміцніші нікотинові паучі VELO: смаки та формати

18+ Цей продукт містить нікотин і викликає залежність. Тільки для повнолітніх осіб, які споживають нікотин. 

У власному ритмі життя повнолітні споживачі нерідко обирають безтютюнові подушечки. Їх цілком можна зрозуміти! Завдяки унікальній технології ти можеш отримувати нікотинове насичення без тютюну. А значить — ніякого диму* та навіть попелу* під час сеансу. Те ж саме і про неприємний запах** — його ти аж ніяк не відчуєш.

Тому можна сміливо користуватися паучами у будь-якому місці, до прикладу кафе чи кінотеатрі, якщо немає обмежень, встановлених цими закладами. Досвідчені користувачі прагнуть більшого нікотинового насичення. Це можуть забезпечити найміцніші VELO REGULAR. Дізнайся більше про ці подушечки з нашого матеріалу. 

velo regular

Найміцніші VELO  

Наразі на ринку України представлено 10 смаків паучів VELO. Усі вони відрізняються за смаками та ступенем нікотинового насичення. Загалом існує три формати:  

Новачки розпочинають з MINI, як найлегшої по міцності лінійки в асортименті, що позначається 2 крапками. Нині ти можеш спробувати один смак — BERRY FROST MEDIUM MINI (лісові ягоди з прохолодою м’яти і ментолу). 

Більш досвідчені споживачі переходять на формат SLIM, що налічує аж шість різноманітних смаків – з фруктовими, цитрусовими або м’ятними ароматами. Ти легко впізнаєш їх за маркуванням x-strong і strong. Вони позначаються на упаковці як VELO 4 крапки або 3 крапки відповідно. 

Для тих, хто потребує більшої міцності, ідеальним варіантом стануть нікотинові паучі лінійки VELO REGULAR. Продукція цієї серії позначається найбільшою кількістю крапок (5 і більше) та має 18 подушечок в упаковці. На сьогодні можеш обрати з-поміж таких варіантів: 

  • URBAN VIBE ULTRA — міцний смак журавлини. 
  • X-FREEZE ULTRA — крижана свіжість ментолу. 

Але якщо ти шукаєш найміцніші нікотинові паучі VELO, тоді продукт ARCTIC FROST MAX — це найсильніший варіант за кількістю нікотину серед асортименту. Він подарує тобі арктичну свіжість ментолу. Ти впізнаєш його за рекордними 6 крапками на червоній упаковці.  

Якщо готовий та бажаєш спробувати найміцніші безтютюнові подушечки, тоді обирай далі найзручніший спосіб, як придбати продукцію VELO REGULAR. 

Як придбати подушечки VELO 

Паучі усіх трьох лінійок досить легко придбати. Для цього існує кілька способів. 

По-перше, найпростіше замовити паучі VELO через офіційний сайт go-velo. У розділі «Замовити VELO» можеш детальніше ознайомитися зі складом, міцністю та смаками, а потім обрати потрібні подушечки для замовлення. В інтернет-магазині представлена актуальна ціна на VELO REGULAR або інші паучі. До того ж на замовлення з сайту діє безкоштовна доставка по Україні сервісом «Нова пошта». 

По-друге, існує багато точок продажу, де ти можеш купити міцні нікотинові паучі VELO офлайн. Це і АЗК (OKKO, WOG, Socar та інші), і супермаркети (Сільпо, Ашан, Novus тощо), і спеціалізовані кіоски. Шукай найближче місце за допомогою мапи. 

Відкривай для себе максимальне нікотинове насичення разом з лінійкою VELO REGULAR. 

 

* Цей продукт не виключає всі ризики та містить нікотин, що викликає залежність. 

** Мається на увазі без смол, похідних від тютюну. Цей продукт не виключає усіх ризиків, містить нікотин, що викликає залежність. 

наступний пост попередній пост

Привіт! Раді тебе бачити!

Маленьке питання перш ніж перейти до змісту нашого сайту:
Ти старше 18 років і споживаєш тютюн або нікотин?

Доступ на сайт дозволений тільки особам старше 18 років, які є споживачами тютюнових або нікотиновмісних виробів.

18+ Цей веб-сайт містить інформацію про нікотиновмісні продукти

VELO MINI
Найзручніший формат
для знайомства з VELO
Компактні паучі та банка
Фруктові смаки – Berry Frost
та Tropic Breeze
20 паучів у банці
Міцність:
MEDIUM
ФОРМАТ ПАУЧІВ:
MINI
SLIM
REGULAR
VELO SLIM
Паучі для більш досвідчених
користувачів VELO
Різноманітні смаки –
Ice Cool, Berry Frost, Tropic Breeze та Freeze
20 нікотинових паучів у банці
Міцність:
STRONG
X-STRONG
ФОРМАТ ПАУЧІВ:
MINI
SLIM
REGULAR
VELO REGULAR
Для найдосвідченіших
споживачів VELO
Насичений Urban Vibe зі смаком журавлини та X-Freeze зі смаком вибухового ментолу
18 нікотинових паучів у банці
Міцність:
ULTRA
ФОРМАТ ПАУЧІВ:
MINI
SLIM
REGULAR

18+ ЦЕЙ ПРОДУКТ МІСТИТЬ НІКОТИН ТА ВИКЛИКАЄ ЗАЛЕЖНІСТЬ
ТІЛЬКИ ДЛЯ ПОВНОЛІТНІХ ОСІБ, ЯКІ СПОЖИВАЮТЬ НІКОТИН