velo-triangle

Історія завтрашнього дня

Уже три роки бренд VELO є партнером найбільшого у світі фестивалю електронної музики Tomorrowland. Цього літа фестиваль змінив формат, а VELO вперше запросив меломанів танцювати під музику найкращих виконавців світу на онлайн-фестивалі Tomorrowland — Around the World («Навколо світу»).   

Разом із gloss.ua розповідаємо історію наймасштабнішого фестивалю електронної музики Tomorrowland: від сьогодення до дня народження легенди. 

Tomorrowland

 

2021 

У 2020 році світу було далеко не до фестивалів. Саме тому всі так чекали на Tomorrowland 2021. Цього року фестиваль Tomorrowland Around the World («Навколо світу») відбувся в онлайн-режимі. У липні протягом двох днів шанувальники музики вирушили у подорож до нового сюрреалістичного світу, в якому завжди відбувається щось несподіване. 

Цього року фестиваль уперше змінив рідне місто Бом на Папіліньєм — віртуальний острів, який створили з використанням найсучасніших відео- та розважальних технологій.  

На восьми віртуальних сценах виступило понад 60 діджеїв з усього світу. Серед них відвідувачі відкрили для себе віртуальний клуб Elixir — сцену VELO, де ексклюзивні сети виконували найкращі діджеї планети. 

Tomorrowland 

2019 

Темою п’ятнадцятої річниці Tomorrowland став триб’ют програми 2012 року The Book of Wisdom — The Return («Книга мудрості. Повернення»). 

400 тисяч поціновувачів електронної музики з усіх куточків світу змогли написати власний розділ у «Книзі мудрості» й стали свідками виступів Dimitri Vegas & Like Mike, The Chainsmokers, Martin Garrix, Lost Frequencies, Armin van Buuren, Afrojack та багатьох інших неймовірних артистів. 

Tomorrowland 

2018 

У 2018 році Tomorrowland тривав протягом двох вікендів у другій половині липня. Фестиваль відвідали 400 тисяч людей, а всі квитки були розпродані за годину. Організатори розповіли, що у 2018 році на івент бажали потрапити понад 6 мільйонів людей — саме стільки користувачів зареєструвались на сайті, щоб придбати квитки. Однак лише дванадцята частина охочих змогли відвідати культовий захід. 

Tomorrowland 

2017 

У 2017 році Tomorrowland уперше після 2014 року подвоїв кількість фестивальних днів і тепер тривав два вікенди у липні. Того року працювало 16 сцен, а кількість виконавців помітно збільшилась. У 2017 році фестиваль отримав премії European Festival Awards та Electronic Music Awards у номінації «Найкращий фестиваль світу». Tomorrowland 2017 відвідали король Бельгії Філіп зі своєю дружиною, королевою Матильдою. 

Наприкінці серпня Tomorrowland 2017 став музичною подією, що набрала найбільшу в світі кількість переглядів у соціальних мережах — понад 1,2 мільярда переглядів, та охоплення понад 200 мільйонів людей.  

 «Дивовижне відчуття, коли усвідомлюєш, що в момент твоїх переживань під час виступу на головній сцені Бельгії буквально мільйони людей в усьому світі дивляться цей виступ і організовують домашні вечірки, чудово проводячи час», — прокоментував тоді подію хедлайнер фесту Armin van Buuren. 

 

2016 

22–24 липня 2016 року Tomorrowland відсвяткував 12-ту річницю. Темою року став The Elixir of Life («Еліксир життя»). Всі 180 тисяч квитків було розпродано за рекордно короткий термін: люди з усього світу відвідали «Святі землі» та відкрили для себе «Еліксир життя». 

Tomorrowland 2016 року здивував сетом від Tiësto у четвер перед вікендом; серед виконавців були Axwell, Sebastiаn Ingrosso, Martin Garrix, The Chainsmokers і діджеї номер один, греко-бельгійський дует Dimitri Vegas & Like Mike. 

Tomorrowland 

2015 

Темою фестивалю у 2015 році стало The Secret Kingdom of Melodia («Таємне царство мелодії»). В останній день події Національний оркестр Бельгії виступив із «Симфонією єдності», що стала живим міксом популярних електронних треків і класичної музики. 

У травні 2015 року фестиваль уперше відбувся в Бразилії у місті Іту, Сан-Паулу. Пізніше того ж року фестиваль Key to Happiness («Ключ до щастя») вирушив до Чаттахучі-Хіллз (США) на третій фестиваль TomorrowWorld. 

 

2014 

У 2014 році Tomorrowland відзначав свій перший ювілей — десяту річницю. Через високий попит і любов фанатів організатори вирішили збільшити кількість днів заходу і продовжити фестиваль на два вікенди: 18–20 липня та 25–27 липня. 

У квітні 2014 року телеканал MTV оголосив, що випустить двогодинні трансляції виступів (вони вийшли в ефір у серпні), а також представить документальний фільм, присвячений десятиріччю Tomorrowland. 

16 квітня композитор Hans Zimmer та Tomorrowland об’єднали зусилля та створили класичний гімн фестивалю, прем’єра якого відбулася під час 10-го фестивалю Tomorrowland. 

Tomorrowland 

2013 

Усі 180 000 квитків на Tomorrowland 2013 були продані за рекордно короткий термін — протягом 35 хвилин! Представники понад 200 різних національностей зібралися в місті Бом, щоб взяти участь у найпопулярнішому музичному фестивалі на планеті.  

Деякі гості приїхали на фестиваль із Global Journey Package — офіційними пакетами подорожей Tomorrowland, які мали 140 додаткових рейсів із 67 різних міст світу. 

  

2012 

Після того як Tomorrowland у Маямі вперше здобув International Dance Music Awards за найкращу музичну подію фестиваль офіційно став найвідомішим у світі. Захід відбувався 27–29 липня 2012 року, в ньому брали участь 400 діджеїв, серед яких Armin van Buuren, Ferry Corsten, Skrillex, Avicii, Steve Aoki, Juanma Tudon, Carl Cox, The Bloody Beetroots, Paul van Dyk, Martin Solveig, Chuckie, Fatboy Slim, Dimitri Vegas & Like Mike та Pendulum, які щодня виступали на 15 сценах. 

Менш ніж за один день усі квитки були розпродані, іноді в онлайн-черзі було два мільйони людей! Того року гостям запам’яталося Cloud Rider — найвище колесо огляду в Європі, а також той факт, що 25 авіакомпаній організовували прибуття глядачів з усього світу. 

Також у 2012 році Tomorrowland запустив власний YouTube-канал, на якому транслювались DJ-сети, інтерв’ю та події за лаштунками фестивалю. Отримавши 8 мільйонів переглядів, Tomorrowland швидко і легко став найпопулярнішим музичним фестивалем на планеті. Його офіційний фільм додав до цієї кількості ще 100 мільйонів переглядів, які досі зростають. 

 Tomorrowland

2011 

У 2011 році фестиваль тривав три дні, 22–24 липня. Темою Tomorrowland 2011 стало The Tree of Life («Дерево життя»), а гімном — композиція The Way We See The World від Dimitri Vegas & Like Mike за участю Afrojack і Nervo. 

Попит на квитки був значно вищим, ніж у минулі роки, тому в 2011 році Tomorrowland продовжили ще на один день. 

 

2010 

Майже всі топові діджеї світу приїхали на фестиваль у 2010 році. Dada Life, Dimitri Vegas & Like Mike і Tara McDonald написали офіційний гімн Tomorrow/Give Into The Night, виконавши його двічі на головній сцені після виступу Swedish House Mafia. 

Пісня посіла п’яте місце в бельгійських комерційних хіт-парадах і є найбільш продаваним гімном Tomorrowland до сьогодні. 

 

2009 

У 2009 році Tomorrowland побив рекорд, коли вперше в історії фестивалю всі квитки були розпродані. Температура повітря досягла рекордно високого рівня, а легендарний Moby несподівано очолив список хедлайнерів і привернув ще більше уваги до фестивалю. 

Саме цього року Tomorrowland ввів тематику для кожного свого нового фестивалю. У 2009 програмною темою заходу стала Masker («Маска»). 

 

2008 

У 2008 році відбувся справжній прорив Tomorrowland. Фестиваль проходив 26 та 27 липня. Вперше в ньому взяли участь понад 100 діджеїв, а кількість відвідувачів перевищила 50 тисяч!  

Tomorrowland 

2007 

Слово Tomorrowland вийшло за межі Бельгії, і на третій фестиваль до країни вирушили поціновувачі музики з Нідерландів, Франції, Німеччини та Великої Британії. Понад 20 тисяч глядачів відвідали подію того року, і вперше за свою історію Tomorrowland тривав 2 дні — 28 та 29 липня. 

 

2006 

Другий Tomorrowland відбувся 30 липня 2006 року, і в ньому взяли участь Armin van Buuren, Axwell, Marco Bailey, Fred Baker, David Guetta, Ruthless і DJ Zany. Популярність фестивалю зростала серед бельгійців. 

На Tomorrowland 2006 було вісім сцен, а збільшена площа фестивалю вмістила 3 тисячі глядачів. 

  

2005 

Усе почалося в неділю 14 серпня 2005 року — це визначна дата в історії Tomorrowland. Саме тоді з’явився новий фестиваль, який перетворив місто Бом на казкове місце, в якому чарівна електронна музика лунала з-за кожного дерева та з кожного кутка. 

Tomorrowland від дня свого народження став грандіозним видовищем, несхожим на все, що було досі. Тоді близько 10 тисяч гостей відвідали перший Tomorrowland і відчули магію фестивалю, але то був лише початок… 

 

А ти добре знаєшся на електронній музиці? Проходь тест і дізнавайся рівень свого меломанського досвіду! 

 

наступний пост попередній пост

Привіт! Раді тебе бачити!

Маленьке питання перш ніж перейти до змісту нашого сайту:
Ти старше 18 років і споживаєш тютюн або нікотин?

Доступ на сайт дозволений тільки особам старше 18 років, які є споживачами тютюнових або нікотиновмісних виробів.

18+ Цей веб-сайт містить інформацію про нікотиновмісні продукти

VELO MINI
Найзручніший формат
для знайомства з VELO
Компактні паучі та банка
Фруктові смаки – Berry Frost
та Tropic Breeze
20 паучів у банці
Міцність:
MEDIUM
ФОРМАТ ПАУЧІВ:
MINI
SLIM
REGULAR
VELO SLIM
Паучі для більш досвідчених
користувачів VELO
Різноманітні смаки –
Ice Cool, Berry Frost, Tropic Breeze та Freeze
20 нікотинових паучів у банці
Міцність:
STRONG
X-STRONG
ФОРМАТ ПАУЧІВ:
MINI
SLIM
REGULAR
VELO REGULAR
Для найдосвідченіших
споживачів VELO
Насичений Urban Vibe зі смаком журавлини та X-Freeze зі смаком вибухового ментолу
18 нікотинових паучів у банці
Міцність:
ULTRA
ФОРМАТ ПАУЧІВ:
MINI
SLIM
REGULAR

18+ ЦЕЙ ПРОДУКТ МІСТИТЬ НІКОТИН ТА ВИКЛИКАЄ ЗАЛЕЖНІСТЬ
ТІЛЬКИ ДЛЯ ПОВНОЛІТНІХ ОСІБ, ЯКІ СПОЖИВАЮТЬ НІКОТИН