velo-triangle

VELO — як користуватися

Продукція бренду VELO – це нікотинові паучі, що представлені великим асортиментом. Є варіанти з різними смаками, рівнем міцності, а також у різних форматах: MINI, Slim, Regular. Паучі мають запатентовану формулу, де насичення нікотином відбувається рівномірно та упродовж тривалого часу.

Як використовувати VELO: інструкція

Користуватися продуктом дуже легко:

  • відкрийте банку, натиснувши на неї з обох сторін та потягнувши за кришку;
  • дістаньте один пауч і розмістіть його між верхньою губою та яснами;
  • після використання VELO слід утилізувати або покласти у спеціальне відділення для використаних паучів, що знаходиться всередині кришки.

Знаючи, як використовувати VELO, ви зможете не просто користуватися паучами в будь-якому місці, але й робити це без рук – за допомогою язика. Такий спосіб потребує певної практики, проте навчившись, ви будете витрачати на цей процес лічені секунди.

Продукція VELO: як використовувати паучі правильно

Є певні рекомендації щодо того, як не потрібно користуватися нікотиновмісними паучами, оскільки може знизитися ефективність продукту, що негативно вплине на ваш досвід знайомства з VELO. Серед них:

  • Якщо ви відчуєте поколювання під час використання паучів, це означає, що з них почав вивільнятися нікотин. Це відчуття буде зменшуватися з часом. А для початку Ви можете спробувати VELO з мінімальним рівнем міцності, яка позначається у вигляді двох крапок на кришці банки. Berry Frost Medium MINI або Tropic Breeze Medium MINI — ці паучі найменш міцні у лінійці VELO.
  • Перед тим як використовувати VELO, переконайтеся, що банка не зберігалася довгий час відкритою. Продукт може втрачати свої властивості, що негативно позначиться на його ефективності, тому рекомендуємо вам не користуватися VELO, якщо з моменту відкриття упаковки пройшло понад 7 днів.
  • Паучі не призначені для розсмоктування або жування, більш того, це може спричинити пошкодження їх оболонки. Ковтати їх теж не можна, а якщо це сталося випадково, промийте ротову порожнину водою, візьміть із собою банку та зверніться до лікаря у разі поганого самопочуття.

VELO: як використовувати продукт у різних місцях

Якщо вас зацікавила продукція VELO, є особливості використання паучів у різних місцях. Ось кілька прикладів:

  • Збираючись до кінотеатру, розмістіть нікотиновий пауч між губою і верхніми яснами. Рекомендується користуватися VELO до 30 хвилин, за потреби ви можете за пару секунд прибрати використаний продукт у спеціальний відсік всередині кришки.
  • У барі і кафе теж можна використовувати продукт, але будьте обережні: не вживайте одночасно з цим напої або їжу, щоб випадково не проковтнути пауч.


Враховуйте ці рекомендації, використовуючи VELO в будь-яких інших місцях, а також не забувайте, що розміщувати паучі можна без допомоги рук. Це не тільки зручно і швидко, але і гігієнічно.

наступний пост попередній пост

Привіт! Раді тебе бачити!

Маленьке питання перш ніж перейти до змісту нашого сайту:
Ти старше 18 років і споживаєш тютюн або нікотин?

Доступ на сайт дозволений тільки особам старше 18 років, які є споживачами тютюнових або нікотиновмісних виробів.

18+ Цей веб-сайт містить інформацію про нікотиновмісні продукти

VELO MINI
Найзручніший формат
для знайомства з VELO
Компактні паучі та банка
Фруктові смаки – Berry Frost
та Tropic Breeze
20 паучів у банці
Міцність:
MEDIUM
ФОРМАТ ПАУЧІВ:
MINI
SLIM
REGULAR
VELO SLIM
Паучі для більш досвідчених
користувачів VELO
Різноманітні смаки –
Ice Cool, Berry Frost, Tropic Breeze та Freeze
20 нікотинових паучів у банці
Міцність:
STRONG
X-STRONG
ФОРМАТ ПАУЧІВ:
MINI
SLIM
REGULAR
VELO REGULAR
Для найдосвідченіших
споживачів VELO
Насичений Urban Vibe зі смаком журавлини та X-Freeze зі смаком вибухового ментолу
18 нікотинових паучів у банці
Міцність:
ULTRA
ФОРМАТ ПАУЧІВ:
MINI
SLIM
REGULAR

18+ ЦЕЙ ПРОДУКТ МІСТИТЬ НІКОТИН ТА ВИКЛИКАЄ ЗАЛЕЖНІСТЬ
ТІЛЬКИ ДЛЯ ПОВНОЛІТНІХ ОСІБ, ЯКІ СПОЖИВАЮТЬ НІКОТИН