velo-triangle

Чому нікотинові паучі VELO не можна назвати cнюсом

У чому різниця між VELO та снюсом

Снюс належить до категорії традиційних пероральних тютюнових виробів, які досить давно використовуються повнолітніми споживачами тютюну. VELO представляє наступне покоління нікотинових продуктів. На відміну від снюса, в ньому не міститься тютюн, а значить немає і багатьох неприємних наслідків використання: неприємного тютюнового запаху з рота або забарвленої зубної емалі. Можна сказати, що єдине, що об'єднує ці два продукти — це форма.

Нікотинові паучі VELO — це новий сучасний спосіб споживання нікотину без диму, попелу і неприємного запаху. До того ж VELO не має ніяких наслідків для посмішки. Паучі не містять тютюну, але містять нікотин, який вилучається з рослини Nicotiana tabacum.

Склад снюсу

Основними інгредієнтами при виготовленні снюсу є мелений тютюн, вода, сіль і карбонат натрію. Додатковими інгредієнтами є ароматичні поєднання і вологозберігаючі речовини.

У паучі VELO міститься нікотин, отриманий з тютюну, мікрокристалічна целюлоза, вода, сіль, ароматизатор ідентичний натуральному і підсолоджувачі.

Нікотинові паучі, як і снюс — це маленькі подушечки для перорального застосування, які зручно тримати між яснами та губою для отримання нікотину. В обох випадках вони не продукують диму і попелу, непомітні для людей навколо. Однак, на відміну від снюса, в нікотинових паучах немає тютюну.

Снюс vs Пауч

Основна відмінність між снюсом і нікотиновими паучами полягає в тому, що в паучах немає тютюну, а в снюсі — є. Насправді, тютюн є основним інгредієнтом у більшості снюсів. Залежно від різновиду снюса, рівень нікотину коливається від 0,5% до 7,5%.

Для паучів VELO нікотин витягується з рослини Nicotiana tabacum і під час виробництва має рідкий вигляд, але сама рослина виключається. Це означає, що продукт не містить рослинних речовин тютюну (наприклад, листя, коріння) в будь-якій формі.

Одна з переваг нікотинових паучів у порівнянні з тютюновим снюсом полягає в тому, що VELO ніяк не впливає на білизну посмішки.

Нікотинові паучі VELO доступні в різних смаках: м'ятний, тропічних фруктів, лісових ягід. Вони також містять різну кількість нікотину, щоб кожен міг підібрати паучі, що відповідають його індивідуальним уподобанням. Рівень нікотину позначається крапками на банці VELO — від однієї до чотирьох. Відповідно, одна чи дві крапки — найлегші паучі, з них рекомендується починати знайомство із продуктом. Чотири крапки — найміцніші VELO (X-Strong), призначені для досвідчених повнолітніх споживачів паучів.

наступний пост попередній пост

Привіт! Раді тебе бачити!

Маленьке питання перш ніж перейти до змісту нашого сайту:
Ти старше 18 років і споживаєш тютюн або нікотин?

Доступ на сайт дозволений тільки особам старше 18 років, які є споживачами тютюнових або нікотиновмісних виробів.

18+ Цей веб-сайт містить інформацію про нікотиновмісні продукти

VELO MINI
Найзручніший формат
для знайомства з VELO
Компактні паучі та банка
Фруктові смаки – Berry Frost
та Tropic Breeze
20 паучів у банці
Міцність:
MEDIUM
ФОРМАТ ПАУЧІВ:
MINI
SLIM
REGULAR
VELO SLIM
Паучі для більш досвідчених
користувачів VELO
Різноманітні смаки –
Ice Cool, Berry Frost, Tropic Breeze та Freeze
20 нікотинових паучів у банці
Міцність:
STRONG
X-STRONG
ФОРМАТ ПАУЧІВ:
MINI
SLIM
REGULAR
VELO REGULAR
Для найдосвідченіших
споживачів VELO
Насичений Urban Vibe зі смаком журавлини та X-Freeze зі смаком вибухового ментолу
18 нікотинових паучів у банці
Міцність:
ULTRA
ФОРМАТ ПАУЧІВ:
MINI
SLIM
REGULAR

18+ ЦЕЙ ПРОДУКТ МІСТИТЬ НІКОТИН ТА ВИКЛИКАЄ ЗАЛЕЖНІСТЬ
ТІЛЬКИ ДЛЯ ПОВНОЛІТНІХ ОСІБ, ЯКІ СПОЖИВАЮТЬ НІКОТИН