velo-triangle

Де придбати паучі від VELO: найвигідніша ціна і точки продажу

18+ Цей продукт містить нікотин і викликає залежність. Тільки для повнолітніх осіб, які споживають нікотин.  

Хочеш підкорювати нові вершини або просто плануєш візит у кінотеатр і не хочеш заважати оточенню? Візьми із собою VELO. Це компактні нікотинові паучі, які не займають багато місця, а їх використання не супроводжується димом або запахом*. Саме тому повнолітні споживачі нікотину можуть користуються паучами VELO будь-де, без жодного дискомфорту для себе та оточення.

Переваги інтернет-магазину бренду

Купити VELO в Україні найпростіше в інтернет-магазині бренду. Саме там ти знайдеш увесь асортимент компанії, включно з новинкою Arctic Frost Max. Це перші нікотинові паучі VELO в Україні, які мають максимальну насиченість у поєднанні зі смаком крижаного ментолу та перцевої м’яти.   

Знайти потрібні паучі на сайті дуже легко. Достатньо перейти в меню «Замовити VELO» — і обрати потрібний товар. В інтернет-магазині VELO завжди представлена вся продукція бренду в Україні та актуальна ціна на паучі VELO.   

На сайті ти зможеш обрати будь-які нікотинові паучі зручного формату від тонких Slim та середніх Medium до повноформатних Regular, а також серед різноманіття фруктових, ягідних і ментолових смаків. До того ж, дізнатися про всі новинки бренду VELO і спробувати їх першими можуть саме клієнти інтернет-магазину.   

Інтернет-магазин — це зручно, адже ти можеш залишити замовлення 24/7, тобто у будь-який час доби та день тижня. Онлайн-оплата на сайті швидка та безпечна, а замовлення буде надіслане тобі «Новою поштою» у найближче відділення або курʼєром додому.

Купити VELO в Україні

Нікотинові паучі VELO доступні у багатьох торгових точках України. Швидко придбати продукцію бренду можна на АЗС, у магазинах та супермаркетах по всій країні. Все для того, аби обирати нікотинові паучі було комфортно. Знайти нікотинові паучі VELO можна в обласних центрах, як-от Київ, Одеса, Львів, Дніпро, Харків, Вінниця, Чернівці, так і в менших населених пунктах України. Знайти найближчі точки продажу VELO у твоєму місті допоможе онлайн-мапа.

Зручність у всьому

Як бачиш, нікотинові паучі VELO — це про комфорт та зручність. Їх легко брати із собою та вживати будь-де. А придбати VELO можна у тисячах торгових точок по всій Україні.  

Ти можеш замовити товари VELO через інтернет-магазин, скориставшись цілодобовою онлайн-оплатою і зручною доставкою, або ж знайти найближчу точку продажу нікотинових паучів VELO на онлайн-мапі. Далі — обирай потрібний смак і насолоджуйся максимальною насиченістю паучів VELO без дискомфорту для себе та оточення.

* Мається на увазі без смол, похідних від тютюну. Цей продукт не виключає всіх ризиків, містить нікотин, що викликає залежність. 

наступний пост попередній пост

Привіт! Раді тебе бачити!

Маленьке питання перш ніж перейти до змісту нашого сайту:
Ти старше 18 років і споживаєш тютюн або нікотин?

Доступ на сайт дозволений тільки особам старше 18 років, які є споживачами тютюнових або нікотиновмісних виробів.

18+ Цей веб-сайт містить інформацію про нікотиновмісні продукти

VELO MINI
Найзручніший формат
для знайомства з VELO
Компактні паучі та банка
Фруктові смаки – Berry Frost
та Tropic Breeze
20 паучів у банці
Міцність:
MEDIUM
ФОРМАТ ПАУЧІВ:
MINI
SLIM
REGULAR
VELO SLIM
Паучі для більш досвідчених
користувачів VELO
Різноманітні смаки –
Ice Cool, Berry Frost, Tropic Breeze та Freeze
20 нікотинових паучів у банці
Міцність:
STRONG
X-STRONG
ФОРМАТ ПАУЧІВ:
MINI
SLIM
REGULAR
VELO REGULAR
Для найдосвідченіших
споживачів VELO
Насичений Urban Vibe зі смаком журавлини та X-Freeze зі смаком вибухового ментолу
18 нікотинових паучів у банці
Міцність:
ULTRA
ФОРМАТ ПАУЧІВ:
MINI
SLIM
REGULAR

18+ ЦЕЙ ПРОДУКТ МІСТИТЬ НІКОТИН ТА ВИКЛИКАЄ ЗАЛЕЖНІСТЬ
ТІЛЬКИ ДЛЯ ПОВНОЛІТНІХ ОСІБ, ЯКІ СПОЖИВАЮТЬ НІКОТИН