Де придбати паучі від VELO: найвигідніша ціна і точки продажу

18+ Цей продукт містить нікотин і викликає залежність. Тільки для повнолітніх осіб, які споживають нікотин.

18+ Цей продукт містить нікотин і викликає залежність. Тільки для повнолітніх осіб, які споживають нікотин.  

Хочеш підкорювати нові вершини або просто плануєш візит у кінотеатр і не хочеш заважати оточенню? Візьми із собою VELO. Це компактні нікотинові паучі, які не займають багато місця, а їх використання не супроводжується димом або запахом*. Саме тому повнолітні споживачі нікотину можуть користуються паучами VELO будь-де, без жодного дискомфорту для себе та оточення.

Переваги інтернет-магазину бренду

Купити VELO в Україні найпростіше в інтернет-магазині бренду. Саме там ти знайдеш увесь асортимент компанії, включно з новинкою Arctic Frost Max. Це перші нікотинові паучі VELO в Україні, які мають максимальну насиченість у поєднанні зі смаком крижаного ментолу та перцевої м’яти.   

Знайти потрібні паучі на сайті дуже легко. Достатньо перейти в меню «Замовити VELO» — і обрати потрібний товар. В інтернет-магазині VELO завжди представлена вся продукція бренду в Україні та актуальна ціна на паучі VELO.   

На сайті ти зможеш обрати будь-які нікотинові паучі зручного формату від тонких Slim та середніх Medium до повноформатних Regular, а також серед різноманіття фруктових, ягідних і ментолових смаків. До того ж, дізнатися про всі новинки бренду VELO і спробувати їх першими можуть саме клієнти інтернет-магазину.   

Інтернет-магазин — це зручно, адже ти можеш залишити замовлення 24/7, тобто у будь-який час доби та день тижня. Онлайн-оплата на сайті швидка та безпечна, а замовлення буде надіслане тобі «Новою поштою» у найближче відділення або курʼєром додому.

Купити VELO в Україні

Нікотинові паучі VELO доступні у багатьох торгових точках України. Швидко придбати продукцію бренду можна на АЗС, у магазинах та супермаркетах по всій країні. Все для того, аби обирати нікотинові паучі було комфортно. Знайти нікотинові паучі VELO можна в обласних центрах, як-от Київ, Одеса, Львів, Дніпро, Харків, Вінниця, Чернівці, так і в менших населених пунктах України. Знайти найближчі точки продажу VELO у твоєму місті допоможе онлайн-мапа.

Зручність у всьому

Як бачиш, нікотинові паучі VELO — це про комфорт та зручність. Їх легко брати із собою та вживати будь-де. А придбати VELO можна у тисячах торгових точок по всій Україні.  

Ти можеш замовити товари VELO через інтернет-магазин, скориставшись цілодобовою онлайн-оплатою і зручною доставкою, або ж знайти найближчу точку продажу нікотинових паучів VELO на онлайн-мапі. Далі — обирай потрібний смак і насолоджуйся максимальною насиченістю паучів VELO без дискомфорту для себе та оточення.

* Мається на увазі без смол, похідних від тютюну. Цей продукт не виключає всіх ризиків, містить нікотин, що викликає залежність. 

новини від velo
17 / 07 / 2024
Як отримати промокод на знижку VELO? Спеціальні пропозиції
Для всіх, хто вперше знайомиться з продукцією або для тих, хто ще жодного разу не робив замовлення через сайт, бренд пропонує цікаву пропозицію
09 / 07 / 2024
Як працювати без світла: поради по організації та коворкінги Києва 2024
В 2024 році Україна знову стикнулась з проблемою блекауту, де графіки відключення світла в Києві, Львові, Харкові та інших містах вкотре стали невіддільною частиною життя
20 / 06 / 2024
Що означають крапки на VELO: розповідаємо про маркування міцності
Раніше паучі мали 5 варіантів міцностей, а тепер їх 4. Щоб тобі було простіше зорієнтуватися у змінах, зазначаємо деталі у цьому матеріалі
29 / 04 / 2024
Що обрати замість VELO polar mint?
Прихильники м’ятних ароматів серед безтютюнової продукції раніше часто обирали паучі VELO polar mint, але зараз вони зняті з продажу.