velo-triangle

Чому нікотинові подушечки (паучі) – не снюс

Складно відповісти, коли придумали снюс, оскільки у Швеції, яку вважають батьківщиною цього продукту, він відомий вже не одне століття. За такий довгий час снюс кілька разів змінював форму, здійснювалися спроби змінити технологію його виготовлення тощо. 

Перші згадки про снюс датуються 1637 роком, коли з цим продуктом вперше познайомилися шведи. Снюс є різновидом тютюнового виробу – подрібнений зволожений тютюн, що розміщують між верхньою губою і яснами. Його необхідно використовувати протягом тривалого часу – від 30 до 60 хвилин. Під час цього процесу нікотин вивільняється з тютюну і потрапляє до організму із слиною або через слизові оболонки.

Схожим чином діють нікотинові паучі VELO, проте це єдине, що в них є спільного зі снюсом. Паучі також потрібно розміщувати між верхньою губою і яснами, проте в усьому іншому в VELO і снюса суцільні відмінності: починаючи зі складу і закінчуючи технологією виробництва продукту.

Чи шкідливий снюс

Багато повнолітніх споживачів нікотину вибирають в якості альтернативи сигаретам снюс. Цей продукт, на відміну від сигарет, не потрібно спалювати, тому він не виділяє деякі хімічні речовини, як це відбувається при традиційному курінні сигарети. Однак це не робить снюс безпечним, адже за його використання все ще виділяються різні канцерогени і багато інших шкідливих для організму речовини.

Усе це обумовлено наявністю в снюсі тютюну, який, крім нікотину, має безліч додаткових речовин – аміак, синильну кислоту, формальдегід, нітрозаміни та солі важких металів тощо. Своєю чергою, в нікотинових паучах немає токсичних речовин, що містяться в тютюні, оскільки VELO – це інноваційний нікотиновмісний продукт без тютюну. Він призначений для перорального застосування, однак істотно відрізняється від снюса.

Усе про снюс: наслідки споживання

Важливо відзначити, що снюс не слід розглядати з точки зору заміни звичайних сигарет. Зокрема, даний продукт не є способом кинути курити. Крім цього, снюс не можна тримати довше визначеного виробником часу, адже в цьому випадку він може стати причиною інтоксикації.

Якщо розглядати паучі VELO, ключовим елементом у їх складі є нікотин. Паучі VELO представляють собою продукт із потенційно меншим ризиком у порівнянні з курінням. 

Важливо відзначити, що все про снюс знати неможливо з огляду на недостатню вивченість цього продукту. Однак у всіх випадках згадується, що даний спосіб споживання нікотину не є цілком безпечним для організму.

Снюс: склад і його особливості 

Якщо розглядати технологію створення традиційного снюса, його ключовими речовинами будуть:

  •     тютюн;
  •     вода;
  •     кухонна сіль;
  •     сода.

Якщо вас цікавить, навіщо сода в снюсі, її використовують, як регулятор кислотності. Шляхом зміни кислотності можна змінювати кількість вільного нікотину в продукті. Сода, нарівні з сіллю, не чинить на організм людини шкідливого впливу. Однак небезпечні речовини все одно виділяються, адже в складі є тютюн – саме він є джерелом більшості токсичних хімічних речовин.

Оскільки снюс не тільки споживають, а й зберігають протягом певного часу, це дозволяє відповісти на питання "навіщо сіль у снюсі": вона застосовується як консервант для інших складових тютюнового виробу.

У складі паучів VELO немає тютюну, а основними речовинами є:

  •     нікотин;
  •     мікрокристали целюлози;
  •     вода;
  •     ароматизатори;
  •     підсолоджувачі.

Завдяки цьому нікотиновмісні паучі мають приємний смак, не викликають дискомфорту у людей навколо, а їх використання ніяк не позначається на кольорі вашої посмішки.

Куди кладуть снюс під час споживання

Пакетик із тютюном розміщують між верхньою (в деяких випадках – нижньою) губою і яснами. Його утримують деякий час, але не більше години, протягом якого організм отримує порцію нікотину, а разом із цим і безліч інших шкідливих речовин, що переважно містяться в тютюні.

Паучі VELO без тютюну представляють собою унікальний продукт із запатентованою формулою, проте спосіб його споживання дуже схожий зі снюсом. Паучі необхідно розміщувати між верхньою губою і яснами, після чого (через деякий час) в цьому місці ви відчуєте поколювання. Це означає, що нікотин почав вивільнятися і потрапляє в організм через слизову. Відчуття поколювання буде знижуватися в міру використання VELO.

Порівняння VELO та снюса

Нікотинові паучі VELO без тютюну і снюс – два абсолютно різні продукти. Іноді люди плутають їх між собою, однак це неправильно і свідчить лише про нестачу знань з боку тих, хто каже, що паучі і снюс є одним і тим же продуктом.

Найкраще різницю можна побачити в порівняльній таблиці:

 

Снюс

Нікотинові паучі

Містять нікотин

Так

Містять тютюн

У складі традиційного снюса є тютюн

VELO – це паучі без тютюну

Немає обмежень за місцем використання

Через тютюновий запах снюс може викликати дискомфорт у людей навколо, крім цього вже поставало питання щодо заборони цього продукту у деяких країнах

Паучі можна використовувати де завгодно, включаючи громадські місця і транспорт 

Фарбує зуби

Снюс може стати причиною руйнування зубів і захворювань ротової порожнини, а через наявність у складі тютюну цей продукт фарбує зуби, після нього в роті залишається неприємний запах

Використання паучів не відображається на посмішці людини, що їх споживає, а також не залишає неприємного запаху з рота або на руках

Допомагає кинути палити

Багато жителів Швеції, Норвегії та США розглядають снюс як альтернативу традиційним сигаретам, проте продукт не є повністю безпечним і не допомагає кинути курити

VELO – принципово новий спосіб споживання нікотину і може бути альтернативою традиційному курінню, проте паучі не допомагають кинути курити

Тільки для повнолітніх, які вже споживають нікотин

Так

 

Потенційні ризики при споживанні нікотиновмісних продуктів

Будь-якому бажаючому спробувати паучі VELO без тютюну потрібно пам'ятати, що в складі цього продукту знаходиться нікотин. Ця речовина викликає звикання. У зв'язку з цим продукт VELO призначений тільки для повнолітніх, які вже курять або споживають нікотин іншими способами.

Усередині кожного пауча міститься певна кількість нікотину, який передбачається споживати до 30 хвилин. Якщо ви випадково проковтнули пауч під час використання, візьміть із собою упаковку VELO і зверніться по медичну допомогу.

Де купити нікотинові паучі VELO

У багатьох містах України знаходяться роздрібні мережі, де ви зможете придбати паучі без тютюну. Детальну інформацію можна знайти на сайті VELO, а також на офіційних сторінках у соціальних мережах Instagram і Facebook. Також продукт можна замовити з доставкою на сайті go-velo.com.ua або через бота Telegram.

Любителі подорожей або люди, які часто бувають в поїздах, можуть придбати нікотиновмісні паучі в поїздах Інтерсіті. Для цього потрібно звернутися до стюарда або в WOG-кафе і повідомити про бажання купити VELO.

Нікотинові паучі без тютюну: міцність продукту

Паучі VELO є унікальним нікотиновмісним продуктом, що не має в своєму складі тютюну. Вони виготовляються за певною формулою, яка не має аналогів на ринку України. У зв'язку з цим починати знайомство з VELO потрібно з мінімальної міцності – упаковки з двома крапками, які відображають міцність паучів.

Переходити на варіанти з трьома і більше крапками  слід тільки після того, як ви переконалися, що продукту з меншим вмістом нікотину для вас недостатньо. Визначити це можна тільки почавши споживання VELO. Оскільки відчуття у кожної людини індивідуальні, підвищувати міцність нікотинових паучів без тютюну рекомендується поступово.

 

Чому VELO не можна порівнювати із снюсом

Особливості споживання VELO

Нікотиновмісні паучі VELO виготовляються таким чином, що під час їх споживання ви будете рівномірно отримувати нікотин. Це відрізняє даний продукт від снюса, адже в разі останнього тютюн не завжди має однакову щільність. Через це велика частина нікотину виділиться тільки через деякий час.

У випадку з VELO споживання паучів завжди відбувається за однією схемою: до вашого організму буде надходити однакова кількість нікотину рівними частками. Це відбувається протягом усього часу, поки ви використовуєте продукт, а саме до 30 хвилин.

Зверніть увагу, що відкриту банку VELO не рекомендується зберігати довше одного тижня, оскільки після цього продукт почне втрачати свої властивості. Після закінчення терміну придатності упаковку, навіть якщо в ній залишилися паучі, рекомендується утилізувати і замовити нову. Кінцевий термін придатності та детальні умови зберігання зазначені на зворотному боці банки. Якщо ви ще не відкривали VELO, їх можна зберігати в сухому прохолодному місці протягом 12 місяців з дати виробництва.

Що таке нікотинові подушечки VELO

Паучі без тютюну VELO не можна називати снюсом в будь-якому контексті, адже це два абсолютно різні продукти. Досвідчені споживачі, що вже вживають нікотин і знайомі з VELO, знають, що нікотиновмісні паучі виготовляються за унікальною запатентованою формулою. VELO – це:

  • можливість вживання нікотину в будь-якому місці й незалежно від часу;
  • у процесі використання VELO не виділяється дим і попіл, немає неприємного запаху;
  • виготовлення відповідно до міжнародних стандартів якості;
  • поступове і рівномірне виділення нікотину протягом усього часу, поки ви використовуєте паучі.

VELO не потрібно жувати. Крім цього, продукт не потрібно розсмоктувати або ковтати, достатньо просто розмістити пауч між губою і верхніми яснами.

Снюс був винайдений давно, коли технології були недостатньо розвиненими, а способи отримання нікотину були обмежені здебільшого курінням. VELO – це сучасний і прогресивний спосіб отримання нікотину без тютюну.

наступний пост попередній пост

Привіт! Раді тебе бачити!

Маленьке питання перш ніж перейти до змісту нашого сайту:
Ти старше 18 років і споживаєш тютюн або нікотин?

Доступ на сайт дозволений тільки особам старше 18 років, які є споживачами тютюнових або нікотиновмісних виробів.

18+ Цей веб-сайт містить інформацію про нікотиновмісні продукти

VELO MINI
Найзручніший формат
для знайомства з VELO
Компактні паучі та банка
Фруктові смаки – Berry Frost
та Tropic Breeze
20 паучів у банці
Міцність:
MEDIUM
ФОРМАТ ПАУЧІВ:
MINI
SLIM
REGULAR
VELO SLIM
Паучі для більш досвідчених
користувачів VELO
Різноманітні смаки –
Ice Cool, Berry Frost, Tropic Breeze та Freeze
20 нікотинових паучів у банці
Міцність:
STRONG
X-STRONG
ФОРМАТ ПАУЧІВ:
MINI
SLIM
REGULAR
VELO REGULAR
Для найдосвідченіших
споживачів VELO
Насичений Urban Vibe зі смаком журавлини та X-Freeze зі смаком вибухового ментолу
18 нікотинових паучів у банці
Міцність:
ULTRA
ФОРМАТ ПАУЧІВ:
MINI
SLIM
REGULAR

18+ ЦЕЙ ПРОДУКТ МІСТИТЬ НІКОТИН ТА ВИКЛИКАЄ ЗАЛЕЖНІСТЬ
ТІЛЬКИ ДЛЯ ПОВНОЛІТНІХ ОСІБ, ЯКІ СПОЖИВАЮТЬ НІКОТИН