velo-triangle

Світ після пандемії 2020 року — не змінюй своїх звичок

Цей рік запам'ятається нам надовго не тільки через пандемію. У ньому було багато важких моментів для всіх жителів планети Земля. Але ми не сумуємо і пристосовуємось до нових реалій. Те, що раніше було винятком — тепер правило! Гігієна завжди була важливою частиною життя людини, але тепер такі правила, як не торкатися обличчя брудними руками і тим більше на вулиці, частіше мити руки, користуватися захисними масками в людних місцях, стали буденністю. Більшість вірусних інфекцій передається повітряно-крапельним шляхом. І при курінні ми частіше торкаємося обличчя, тому сигарета не найкращий метод отримання нікотину.

Як пандемія 2020 року вплинула на наше життя

Куди краще покласти нікотиновий пауч між яснами та верхньою губою і, одягнувши маску, відправитися по своїх справах. Спочатку, звичайно, може трошки поколювати, проте у процесі споживання нікотину немає сигаретного диму і неприємного запаху. Крім того, нікотинові паучі не залишають слідів на зубній емалі, тому що в складі VELO немає тютюну. Не доведеться шукати відокремлене місце для того, щоб швидко перекурити. Не дивлячись на всі обмеження і нові правила світу після пандемії, ви можете не змінювати свою звичку.

Такі звички будуть зручні для вас і під час подорожей. У багатьох європейських країнах дуже жорсткі правила щодо куріння. Місць, де дозволено курити, не так багато, а штрафи за недотримання - величезні. Тому, створивши звичку культурного споживання нікотину тут, убезпечите себе від неприємних ситуацій у подорожах. Нікотинові паучі VELO можна придбати в багатьох країнах. Також їх можна вільно перевозити з собою. Це дуже зручно завдяки ергономічній та зручність упаковці. Легко носити в кишені, кинути в «бананку» або маленьку сумочку. Упаковка герметично запакована і тому захистить нікотинові паучі від вологи, навіть якщо ви потрапите під сильну зливу.

Дотримуючись цих нехитрих правил, разом із нікотиновими паучами VELO ви можете слідувати усім рекомендаціям під час пандемії та заощадити свій бюджет, не оплачуючи величезні штрафи за куріння в недозволених місцях. Ви отримуєте нікотин саме в той момент, коли це дійсно вам необхідно. У літаку, потязі, на ходу або навіть поруч із друзями, які не курять. Не дивлячись на заборони, ви дотримуєтеся свого ритму життя і слідуєте своїм правилам!

Вважаєте себе досвідченим споживачем та вибираєте дуже міцні продукти? Спробуйте найміцніший з нікотинових паучів — Freeze X-Strong зі смаком крижаної м'яти. Але попереджаємо: він дуже сильний. Не рекомендуємо його пробувати, якщо тільки ви тільки почали використовувати нікотиниві паучі VELO. На нашому сайті можна замовити нікотинові паучі будь-якої міцності. Для того, щоб споживання нікотину було більш комфортним, можна підібрати смак під свої вподобання. Просто перейдіть до розділу замовити VELO і після вибору міцності та смаку натисніть “Замовити”.

наступний пост

Привіт! Раді тебе бачити!

Маленьке питання перш ніж перейти до змісту нашого сайту:
Ти старше 18 років і споживаєш тютюн або нікотин?

Доступ на сайт дозволений тільки особам старше 18 років, які є споживачами тютюнових або нікотиновмісних виробів.

18+ Цей веб-сайт містить інформацію про нікотиновмісні продукти

VELO MINI
Найзручніший формат
для знайомства з VELO
Компактні паучі та банка
Фруктові смаки – Berry Frost
та Tropic Breeze
20 паучів у банці
Міцність:
MEDIUM
ФОРМАТ ПАУЧІВ:
MINI
SLIM
REGULAR
VELO SLIM
Паучі для більш досвідчених
користувачів VELO
Різноманітні смаки –
Ice Cool, Berry Frost, Tropic Breeze та Freeze
20 нікотинових паучів у банці
Міцність:
STRONG
X-STRONG
ФОРМАТ ПАУЧІВ:
MINI
SLIM
REGULAR
VELO REGULAR
Для найдосвідченіших
споживачів VELO
Насичений Urban Vibe зі смаком журавлини та X-Freeze зі смаком вибухового ментолу
18 нікотинових паучів у банці
Міцність:
ULTRA
ФОРМАТ ПАУЧІВ:
MINI
SLIM
REGULAR

18+ ЦЕЙ ПРОДУКТ МІСТИТЬ НІКОТИН ТА ВИКЛИКАЄ ЗАЛЕЖНІСТЬ
ТІЛЬКИ ДЛЯ ПОВНОЛІТНІХ ОСІБ, ЯКІ СПОЖИВАЮТЬ НІКОТИН