Як працювати без світла: поради по організації та коворкінги Києва 2024

18+ Цей продукт містить нікотин і викликає залежність. Тільки для повнолітніх осіб, які споживають нікотин.

 

В 2024 році Україна знову стикнулась з проблемою блекауту, де графіки відключення світла в Києві, Львові, Харкові та інших містах вкотре стали невіддільною частиною життя. Без гаджетів для роботи не обійтися і тепер все актуальнішим стає питання, як працювати без світла та живити електронні аксесуари.

блекаут

Якщо ти вже шукав (-ла) в інтернеті «коворкінг Київ», то ми підготували актуальну добірку безкоштовних воркплейсів для твоєї безперебійної роботи. Також в цій статті ти дізнаєшся про «подушечки» VELO  — альтернативний спосіб нікотинового насичення, для якого не потрібно використовувати додаткові пристрої та заряджати їх.

 

Організація роботи під час відключення світла

Що казати, відсутність світла в Україні вимагає бути винахідливим та прокачувати себе в ефективному тайм-менеджменті. Як організувати свою роботу в такі часи?

  • Підписатися на канали, де можна відстежувати графік відключення світла заздалегідь.
  • Актуалізувати наявність зарядних пристроїв та павербанків. Оптимальний варіант — це наявність зарядних станцій та безперебійника.
  • Слідкувати за рівнем заряду ноутбуків, телефонів та інших гаджетів. Не забувай заряджати павербанк відразу після включення світла. На усій техніці намагайся підтримувати заряд до відключення не менше 80-90%.
  • Не забудь подбати про стабільний домашній інтернет, адже під час відключення світла, він також не працює. Зараз є сучасні технології від провайдерів, які на деякий час можуть забезпечити наявність інтернету вдома. Читай нашу минулу статтю про блекаут, там ти знайдеш поради, як підготувати оселю до відключень світла та забезпечити себе інтернет-зв’язком.
блекаут девайси

Якщо ти користуєшся гаджетами для нагрівання нікотиновмісних продуктів, то також не забувай їх заряджати вчасно. А якщо ти взагалі не хочеш залежати від постійного заряджання, то на допомогу прийдуть паучі VELO без диму* та без попелу*, адже для їх використання не потрібні додаткові пристрої. Пауч не містить тютюну і не виділяє запаху** під час нікотинового насичення. Тому ти сміливо можеш використовувати їх вдома або ж у приміщеннях***: закладах, коворкінгах, офісах.

Що робити, якщо не було можливості вчасно зарядити свою техніку перед відключенням світла? Або ж ти не маєш вдома станцій підзарядки чи павербанків. В місті зараз продовжують працювати центри незламності, наприклад, на АЗК, де можна підзарядитися, а також придбати VELO. А ще у будь-якому ТЦ є світло і WI-FI, тому можна завітати туди і попрацювати в закладі за чашкою кави чи замовити бізнес-ланч.

Ще один варіант для роботи без світла — безкоштовний coworking Київ, де є укриття, резервне живлення та інтернет. Користуйся нашою добіркою для м. Київ:

  • Енерджі-хаб на 2 поверсі ТРЦ Dream Yellow, Оболонський проспект, 1-Б.
  • Energy Space в ТРЦ «РайОN», вул. Миколи Лаврухіна, 4.
  • Автоковоркінг від «Сільпо», вул. Березнева, 12-А.
  • «Незламний хаб» в ТЦ «Епіцентр», проспект Степана Бандери, 11-А.
  • «Пункт незламності» в River Mall, вул Дніпровська набережна, 12.

 

ковркінг київ

Тепер ти знаєш, як працювати без світла з комфортом і при цьому не перейматися, як отримувати нікотинове насичення разом з паучами VELO.

 

Спрощуємо наслідки блекауту разом з VELO

Відключення світла вимагають адаптації до нових умов праці. Як добре, що офіційний сайт VELO працює 24/7 і дає можливість замовити «подушечки», коли зручно з безкоштовною доставкою по всій Україні сервісом «Нова пошта»****.

Також точки продажу VELO чи фірмові магазини дають змогу купити паучі офлайн за актуальною ціною. Знаходь зручну адресу поруч з домом чи роботою на мапі VELO.

Блекаут не страшний, якщо до нього підготуватися заздалегідь.

 

* Цей продукт не виключає всі ризики та містить нікотин, що викликає залежність.

** Мається на увазі без смол, похідних від тютюну. Цей продукт не виключає усіх ризиків, містить нікотин, що викликає залежність.

*** Якщо немає обмежень, встановлених цими закладами, коворкінгами або перевізниками.

**** У зв’язку із військовою агресією російської федерації проти України, що стало підставою введення воєнного стану, продаж здійснюється по всій території України, за виключенням тимчасово окупованих територій.

новини від velo
17 / 10 / 2024
Чому з’явився акциз на нікотинових подушечках VELO
16 січня 2024 року Верховна рада ухвалила Закон, в якому з 1 вересня нікотиновмісні подушечки, до яких відноситься і  VELO, повинні продаватися з акцизними марками. Що зміниться, коли Закон вступить в силу? Розповідаємо далі у статті.
25 / 09 / 2024
Заборона на куріння кальяну, сигарет з капсулами, вейпів та одноразок в Україні? Законодавчі зміни 2023-2024
Чи існує зараз заборона куріння та споживання нікотиновмісної продукції? Ця стаття надасть конкретні пояснення з приводу змін, які вступили в дію у 2024 році.
20 / 09 / 2024
Чи можна курити в готелі та які існують альтернативи? Правила поведінки та відповідальність
Під час поїздок по Україні чи за кордоном часто доводиться користуватися послугами готелів. І тут у повнолітніх споживачів нікотину виникає питання, чи можна курити в готелі чи хостелі?
17 / 07 / 2024
Як отримати промокод на знижку VELO? Спеціальні пропозиції
Для всіх, хто вперше знайомиться з продукцією або для тих, хто ще жодного разу не робив замовлення через сайт, бренд пропонує цікаву пропозицію