velo-triangle

Як швидко прибрати запах сигарет (тютюну) у квартирі

18+ Цей продукт містить нікотин і викликає залежність. Тільки для повнолітніх осіб, які споживають нікотин.   

Часто користувачі традиційних нікотинових продуктів стикаються з проблемою присутності неприємного запаху поруч з собою та на речах у квартирі. Якщо курці на це не звертають увагу, то для людей, які не споживають нікотин, це викликає дискомфорт. Як позбутися запаху сигарет у квартирі та віднайти для себе нікотинову альтернативу у вигляді паучів VELO, читай далі в нашому матеріалі. 

запах сигарет у квартирі

Способи боротьби із запахами сигарет 

Якщо споживати традиційні сигарети, то це відразу можна відчути за характерним шлейфом тютюну від одягу, волосся та речей у квартирі. Всім відомо, що запах сигарет дуже в’їдливий і це одна з причин, чому люди переходять на паучі VELO для споживання. Адже така альтернатива традиційним нікотиновим продуктам не виділяє диму*, попелу* і також не залишає неприємного аромату**.  

Тож, як позбавитись запахів у квартирі? Користуйся простими лайфхаками: 

  • Провітрювання приміщення. Найкращий варіант це робити вранці та ввечері. Або, наприклад, коли тебе немає вдома. 
  • Паління в дозволених місцях. Краще споживати тютюнові вироби не у квартирі, а, наприклад, на балконі або на вулиці, якомога далі від громадських місць. 
  • Використання аромакомпозицій та свічок. Дифузори та аромасвічки додадуть не тільки затишку, але й зможуть замаскувати запах тютюну. Щоб створити приємний аромат в оселі, підійдуть аромадифузори з деревними нотами кедра та амбри, а також з цитрусовими. 
  • Парове прибирання приміщення. Меблі, та килими сильно адсорбують тютюнові запахи, тому найкращий варіант — це періодично проводити вологе прибирання зі спеціальним пароочисником. Така техніка є у клінінгових компаній. 

Як бачиш, класична нікотинова продукція в будь-якому випадку залишає неприємні запахи в оселі. Якщо ти взагалі не хочеш боротися з такими наслідками, то можна розглянути більш зручну альтернативу — нікотинові паучі VELO. Їх можна споживати у квартирі та будь-яких громадських місцях. Вони подарують нікотинове насичення і не доставлять дискомфорту іншим, а відсутність диму вбереже тебе та близьких від неприємного запаху у квартирі. 

Як придбати паучі VELO 

Подушечки VELO пропонують для повнолітнього споживача різноманітний асортимент з 10 смаків. Ознайомитися з усіма варіантами та купити паучі можна прямо на нашому офіційному сайті go-velo. Цей спосіб дає круту можливість — отримати замовлення з безкоштовною доставкою по Україні на відділення «Нова пошта». 

Якщо ти хочеш більше дізнатися про VELO від консультанта, то завітай до будь-якої торгової точки у своєму місті. Дізнавайся про склад, інструкцію з використання, рівні міцності подушечок та додаткові можливості, які тобі надає VELO 

* Цей продукт не виключає всі ризики та містить нікотин, що викликає залежність. 

** Мається на увазі без смол, похідних від тютюну. Цей продукт не виключає усіх ризиків, містить нікотин, що викликає залежність. 

наступний пост попередній пост

Привіт! Раді тебе бачити!

Маленьке питання перш ніж перейти до змісту нашого сайту:
Ти старше 18 років і споживаєш тютюн або нікотин?

Доступ на сайт дозволений тільки особам старше 18 років, які є споживачами тютюнових або нікотиновмісних виробів.

18+ Цей веб-сайт містить інформацію про нікотиновмісні продукти

VELO MINI
Найзручніший формат
для знайомства з VELO
Компактні паучі та банка
Фруктові смаки – Berry Frost
та Tropic Breeze
20 паучів у банці
Міцність:
MEDIUM
ФОРМАТ ПАУЧІВ:
MINI
SLIM
REGULAR
VELO SLIM
Паучі для більш досвідчених
користувачів VELO
Різноманітні смаки –
Ice Cool, Berry Frost, Tropic Breeze та Freeze
20 нікотинових паучів у банці
Міцність:
STRONG
X-STRONG
ФОРМАТ ПАУЧІВ:
MINI
SLIM
REGULAR
VELO REGULAR
Для найдосвідченіших
споживачів VELO
Насичений Urban Vibe зі смаком журавлини та X-Freeze зі смаком вибухового ментолу
18 нікотинових паучів у банці
Міцність:
ULTRA
ФОРМАТ ПАУЧІВ:
MINI
SLIM
REGULAR

18+ ЦЕЙ ПРОДУКТ МІСТИТЬ НІКОТИН ТА ВИКЛИКАЄ ЗАЛЕЖНІСТЬ
ТІЛЬКИ ДЛЯ ПОВНОЛІТНІХ ОСІБ, ЯКІ СПОЖИВАЮТЬ НІКОТИН