velo-triangle

Як відрізнити оригінал VELO від підробки

18+ Цей продукт містить нікотин і викликає залежність. Тільки для повнолітніх осіб, які споживають нікотин.     

Ось уже три роки нікотиновмісні паучі від бренду VELO є на ринку України. Тож не дивно, що за цей час вони стали неабияк популярними серед повнолітніх споживачів. Білі «подушечки» прості та зручні у використанні — ти можеш споживати їх на роботі, прогулянці чи громадському транспорті без жодних обмежень. Адже при цьому не завдаєш ніякого дискомфорту для людей навколо.  

Однак через зростання попиту на VELO є ризик натрапити на підробку. Розказуємо про те, як відрізнити оригінальний продукт, у цій статті.  

 

Як уникнути підробки VELO 

Найлегше відрізнити оригінал від підробки за допомогою зовнішнього вигляду продукту. Саме тому найперше має впасти в око саме упаковка паучів. Нижче зібрано декілька поінтів, на які треба звернути увагу при покупці: 

  • Усі подушечки продаються лише у ємності круглої форми, яка містить фірмову назву бренду, найменування формату, смаку та міцності на лицьовій стороні. Аби переконатися, що банка VELO оформлена правильно, можеш звірити її з фото на офіційному сайті (розділ «Замовити VELO»).  

як відрізнити підробку VELO

  • Загалом упаковка має бути якісно виконана як на дотик, так і візуально. За правилами, упаковка VELO, що нагадує «шайбу», виконана з надійного і щільного пластику, фарби нанесені чітко, без плям і не відшаровуються.  
  • На боковій стороні обов'язково має міститися штрихкод. Також там розміщено повторні характеристики паучів (лінійка, міцність), попередження про залежність і заборона на споживання для неповнолітніх.  

Оригінальна упаковка VELO

  • Позаду упаковки ти побачиш багато інформації про виробника, умови зберігання, дату виготовлення тощо. Пам’ятай, що оригінал має термін придатності рік з моменту виробництва. На розвороті також написана інструкція з використання. 

VELO етикетка

  • Уважно переглядай склад продукції. Адже VELO це виключно безтютюнові паучі, а отже, наявність тютюну — ознака, що це підробка. Вміст подушечок налічує: воду, нікотин, мікрокристали целюлози, ароматизатори та підсолоджувачі. 

Якщо хоч щось з цього тебе насторожило або не відповідає заявленим ознакам — краще утриматись від купівлі. Аби завжди бути впевненим, що споживаєш оригінал, найкраще купувати паучі на офіційних ресурсах.  

Де придбати оригінальне VELO 

Найнадійнішим місцем для купівлі є офіційний сайт бренду. Адже там представлено VELO від виробника. Ти можеш переглянути актуальні ціни та різницю між продуктами за смаками і міцністю. До того ж маєш змогу дізнатися багато цікавого про твої улюблені паучі чи, наприклад, лайфхаки по зберіганню. Якщо замовити в інтернет-магазині go-velo, то доставка по Україні буде абсолютно безкоштовною. 

Інший маркетплейс, що пропонує лише продукцію від виробника — нова мультибрендова платформа myogo.com.ua. Замовляючи VELO на ній, можеш не сумніватися в оригінальності твоїх паучів.  

З іншого боку, купити VELO можна у різноманітних точках. Довіряй великим та добре впізнаваним мережам, купуючи паучі офлайн. Це може бути АЗК, супермаркет чи навіть невеликий кіоск. Однак у цьому випадку немає 100% гарантії, що це буде оригінальна продукція. Саме тут на поміч прийдуть наші вказівки. 

наступний пост попередній пост

Привіт! Раді тебе бачити!

Маленьке питання перш ніж перейти до змісту нашого сайту:
Ти старше 18 років і споживаєш тютюн або нікотин?

Доступ на сайт дозволений тільки особам старше 18 років, які є споживачами тютюнових або нікотиновмісних виробів.

18+ Цей веб-сайт містить інформацію про нікотиновмісні продукти

VELO MINI
Найзручніший формат
для знайомства з VELO
Компактні паучі та банка
Фруктові смаки – Berry Frost
та Tropic Breeze
20 паучів у банці
Міцність:
MEDIUM
ФОРМАТ ПАУЧІВ:
MINI
SLIM
REGULAR
VELO SLIM
Паучі для більш досвідчених
користувачів VELO
Різноманітні смаки –
Ice Cool, Berry Frost, Tropic Breeze та Freeze
20 нікотинових паучів у банці
Міцність:
STRONG
X-STRONG
ФОРМАТ ПАУЧІВ:
MINI
SLIM
REGULAR
VELO REGULAR
Для найдосвідченіших
споживачів VELO
Насичений Urban Vibe зі смаком журавлини та X-Freeze зі смаком вибухового ментолу
18 нікотинових паучів у банці
Міцність:
ULTRA
ФОРМАТ ПАУЧІВ:
MINI
SLIM
REGULAR

18+ ЦЕЙ ПРОДУКТ МІСТИТЬ НІКОТИН ТА ВИКЛИКАЄ ЗАЛЕЖНІСТЬ
ТІЛЬКИ ДЛЯ ПОВНОЛІТНІХ ОСІБ, ЯКІ СПОЖИВАЮТЬ НІКОТИН