velo-triangle

Які існують нікотинові продукти? VELO як альтернатива сигаретам і жувальному тютюну

18+ Цей продукт містить нікотин і викликає залежність. Тільки для повнолітніх осіб, які споживають нікотин.     

У сучасному світі для курців представлено багато нікотинових продуктів. У цьому всьому різноманітті хочеться обрати для себе оптимальний варіант. Якщо ти вже задумувався (-лась) над тим, чим замінити сигарети, то наш матеріал допоможе тобі розібратися в цьому питанні. Разом з VELO ти легко визначишся, яка альтернатива сигаретам підходить саме тобі. 

 

Нікотинові продукти  

Що зараз доступно на ринку нікотинових виробів для повнолітніх покупців? 

  • Сигарети — це тютюнові вироби, які паляться і виділяють дим, який містить нікотин. Вони складаються з фільтра, тютюну і паперу. 
  • Пристрої для нагрівання тютюну — це електронні пристрої, які нагрівають спеціально підготовлений тютюн у вигляді стіків для виділення аерозолю без процесу спалювання.  
  • Снюс — це бездимний нікотиновий продукт з висушеного та зволоженого подрібненого тютюну. Використовується у вигляді порошку або вологих зерен, які потрібно розміщувати під губою. Походить зі Швеції та забезпечує нікотинове насичення без необхідності спалювання тютюну.  
  • Нікотинові паучі — це невеликі м’які подушечки, які містять нікотин та розміщуються під верхньою губою. Ключова відмінність паучів від снюсу полягає у відсутності тютюну у складі продукту. Паучі VELO не потребують додаткових девайсів чи особливих умов для використання. Асортимент налічує 10 різних смаків, а також різну міцність подушечок. 
  • Жувальний тютюн — це нікотиновий продукт, який містить тютюн для жування. Він не потребує підпалювання. На відміну від снюса, тютюн має цілісні тютюнові листи, які розфасовані у пакетики, і його потрібно розжовувати для отримання нікотинового насичення. 
  • Вейп — це електронний пристрій, який нагріває рідину з нікотином і виділяє аерозоль для вдихання. Він не утворює диму від процесу спалювання та має різноманітні смакові домішки, що залежать від обраних подів. Деякі моделі дозволяють контролювати потужність нагрівання спіралі та кількість пари, яка виділяється під час куріння. 
  • Електронні сигарети — дуже широке поняття, що включає у себе різні види девайсів. Зазвичай, це пристрої, які генерують аерозоль із вмістом нікотину для вдихання, але не виділяють дим від спалювання тютюну.  
  • Одноразки — це також електронні сигарети, а точніше — вейпи, батарея яких розрахована на один цикл використання. Тобто вейпінг відбувається до тих пір, поки не закінчиться рідина або акумулятор не розрядиться. 

Паучі VELO — це слушна альтернатива електронним сигаретам, і ось чому. 

  • Подушечки не містять тютюну, що надає першу помітну перевагу у можливості їх застосування. Адже через зміни у законодавстві зараз існує заборона снюсу в Україні. На паучі VELO цей закон не поширюється, адже це зовсім інший продукт. Нікотинові паучі та снюс об'єднує тільки спосіб споживання.  
  • Не виділяють диму* та попелу*. Споживання нікотину відбувається без необхідності підпалювання. Паучі потрібно просто покласти між верхньою губою та яснами та тримати до 30 хвилин. 
  • Не мають неприємного запаху**. Використовувати подушечки можна у будь-яких громадських місцях: магазині, ресторані, транспорті або ж навіть поруч з тими, хто не є прихильником нікотинових виробів***.  

Така заміна сигаретам дає більше мобільності та свободи для повнолітніх споживачів, які хочуть отримувати нікотинове насичення будь-де та не доставляти дискомфорт людям поруч. Як замовити подушечки VELO читай далі. 

Де купити VELO 

Зацікавила альтернатива жувальному тютюну у вигляді VELO? Тоді не стримуй себе та замовляй паучі прямо зараз, на нашому офіційному сайті VELO. Тут ти можеш побачити інформацію про оригінал продукції, ознайомитися зі смаками, переглянути актуальні ціни та замовити паучі онлайн.  

Такий спосіб надає круту перевагу у вигляді безкоштовної доставки по Україні до відділення «Нова пошта». Асортимент сайту дозволяє обрати свій варіант паучів VELO, як досвідченим споживачам нікотину, так і тим повнолітнім особам, хто хоче вперше для себе спробувати новий формат нікотинового насичення. 

Якщо ти шукаєш, де купити VELO у своєму місті, то знаходь зручні точки продажу поблизу — на АЗК, в супермаркетах та у фірмових просторах бренду glo™****. Знаходь своє місто на мапі та завітай туди, щоб познайомитися з продукцією та придбати паучі. 

 

* Цей продукт не виключає всі ризики та містить нікотин, що викликає залежність. 

** Мається на увазі без смол, похідних від тютюну. Цей продукт не виключає усіх ризиків, містить нікотин, що викликає залежність. 

*** Якщо немає обмежень, встановлених цими закладами або перевізниками. 

**** gloTM призначений для повнолітніх споживачів нікотиновмісної продукції. 

наступний пост попередній пост

Привіт! Раді тебе бачити!

Маленьке питання перш ніж перейти до змісту нашого сайту:
Ти старше 18 років і споживаєш тютюн або нікотин?

Доступ на сайт дозволений тільки особам старше 18 років, які є споживачами тютюнових або нікотиновмісних виробів.

18+ Цей веб-сайт містить інформацію про нікотиновмісні продукти

VELO MINI
Найзручніший формат
для знайомства з VELO
Компактні паучі та банка
Фруктові смаки – Berry Frost
та Tropic Breeze
20 паучів у банці
Міцність:
MEDIUM
ФОРМАТ ПАУЧІВ:
MINI
SLIM
REGULAR
VELO SLIM
Паучі для більш досвідчених
користувачів VELO
Різноманітні смаки –
Ice Cool, Berry Frost, Tropic Breeze та Freeze
20 нікотинових паучів у банці
Міцність:
STRONG
X-STRONG
ФОРМАТ ПАУЧІВ:
MINI
SLIM
REGULAR
VELO REGULAR
Для найдосвідченіших
споживачів VELO
Насичений Urban Vibe зі смаком журавлини та X-Freeze зі смаком вибухового ментолу
18 нікотинових паучів у банці
Міцність:
ULTRA
ФОРМАТ ПАУЧІВ:
MINI
SLIM
REGULAR

18+ ЦЕЙ ПРОДУКТ МІСТИТЬ НІКОТИН ТА ВИКЛИКАЄ ЗАЛЕЖНІСТЬ
ТІЛЬКИ ДЛЯ ПОВНОЛІТНІХ ОСІБ, ЯКІ СПОЖИВАЮТЬ НІКОТИН