velo-triangle

Який закон регулює тютюнову галузь в Україні? Основні положення

18+ Цей продукт містить нікотин і викликає залежність. Тільки для повнолітніх осіб, які споживають нікотин.   

 

Оновлений Закон України «Про заходи щодо попередження та зменшення вживання тютюнових виробів і їх шкідливого впливу на здоров'я населення» передбачає нові правила регулювання тютюнових продуктів. У повнолітнього споживача виникає багато питань, яка продукція підпорядковується цьому закону та які обмеження діють зараз або наберуть чинності найближчим часом. Відповіді на всі ці питання та інформацію про використання паучів VELO ти знайдеш в цьому матеріалі. 

 

Що говорить закон про тютюнові вироби 

Зміни до закону «Про заходи щодо попередження та зменшення вживання тютюнових виробів і їх шкідливого впливу на здоров'я населення» забороняють виробляти сигарети з ароматичними добавками після 11.07.2023 та продавати їх після 11.07.2024. Ця заборона також стосується сигарет з капсулами та іншої тютюнової продукції. 

Нове регулювання тютюнової галузі не стосується пристроїв для нагрівання та продукції для них, а також нікотинових подушечок. Тому під цей закон не підпадають, наприклад, нікотинові паучі VELO. Водночас, передбачена заборона щодо виробництва снюсу після 11.07.2023. Чому VELO та снюс мають більше відмінного, ніж спільного читай у матеріалі. 

Шукачі нових нікотиновмісних продуктів, цікавляться в інтернеті, що таке паучі VELO і як їх можна використовувати. Основні переваги продукту наступні: 

  • Паучі мають у своєму складі нікотин, мікрокристалічну целюлозу, воду, ароматизатори та підсолоджувачі. Для використання їх достатньо потримати під верхньою губою до 30 хвилин. 
  • Подушечки VELO не виділяють диму*, попелу* і не мають неприємного запаху**. Тому вони не обмежують тебе у часі та місці споживання. Їх можна спокійно використовувати у магазині, кав’ярні чи метро***. Для них не потрібно шукати спеціальні місця для паління, а це завжди зручно, погодься. 
  • Снюс містить тютюн у своєму складі, що є головною відмінністю від подушечок, адже нікотинові паучі VELO не мають цього інгредієнту.  

 

З досягнення якого віку можна купити паучі VELO?  

Уся продукція VELO продається тільки для повнолітніх. Під час продажу чи отримання замовлення, обов’язково потрібно показати документ, щоб пересвідчитися, що тобі вже є 18 років.  

 закон тютюнові вироби

Як та де придбати паучі?  

З юридичними законами розібралися, тепер час дізнатися, де придбати паучі з нікотином. Один з найпростіших способів — це замовити VELO на сайті go-velo. Усього доступно 10 смаків подушечок в асортименті. Обирай смак, який пасує до твого настрою чи вподобань. Додавай його у кошик, оплачуй замовлення та за 1-2 дні паучі з нікотином приїдуть до тебе. До речі, такий спосіб надає крутий бонус, а саме безкоштовну доставку продукції сервісом «Нова пошта». 

 

VELO не тільки об’єднує друзів, а ще й надає змогу придбати паучі з вмістом нікотину у будь-якому куточку України****. Офіційні точки продажу доступні на АЗК, в супермаркетах та у фірмових просторах бренду glo™. Щоб знайти магазини з нікотиновмісною продукцією, відстежуй їх на мапі онлайн.  

 

* Цей продукт не виключає всі ризики та містить нікотин, що викликає залежність. 

** Мається на увазі без смол, похідних від тютюну. Цей продукт не виключає усіх ризиків, містить нікотин, що викликає залежність. 

*** Якщо немає обмежень, встановлених цими закладами або перевізниками. 

**** Окрім тимчасово окупованих територій.    

наступний пост попередній пост

Привіт! Раді тебе бачити!

Маленьке питання перш ніж перейти до змісту нашого сайту:
Ти старше 18 років і споживаєш тютюн або нікотин?

Доступ на сайт дозволений тільки особам старше 18 років, які є споживачами тютюнових або нікотиновмісних виробів.

18+ Цей веб-сайт містить інформацію про нікотиновмісні продукти

VELO MINI
Найзручніший формат
для знайомства з VELO
Компактні паучі та банка
Фруктові смаки – Berry Frost
та Tropic Breeze
20 паучів у банці
Міцність:
MEDIUM
ФОРМАТ ПАУЧІВ:
MINI
SLIM
REGULAR
VELO SLIM
Паучі для більш досвідчених
користувачів VELO
Різноманітні смаки –
Ice Cool, Berry Frost, Tropic Breeze та Freeze
20 нікотинових паучів у банці
Міцність:
STRONG
X-STRONG
ФОРМАТ ПАУЧІВ:
MINI
SLIM
REGULAR
VELO REGULAR
Для найдосвідченіших
споживачів VELO
Насичений Urban Vibe зі смаком журавлини та X-Freeze зі смаком вибухового ментолу
18 нікотинових паучів у банці
Міцність:
ULTRA
ФОРМАТ ПАУЧІВ:
MINI
SLIM
REGULAR

18+ ЦЕЙ ПРОДУКТ МІСТИТЬ НІКОТИН ТА ВИКЛИКАЄ ЗАЛЕЖНІСТЬ
ТІЛЬКИ ДЛЯ ПОВНОЛІТНІХ ОСІБ, ЯКІ СПОЖИВАЮТЬ НІКОТИН