velo-triangle

Чи можна вживати VELO в аеропорту й літаку?

Усіма авіакомпаніями заборонено куріння на борту літака. Однак багатьом повнолітнім споживачам нікотину вкрай складно витримати тривалий авіапереліт без можливості його споживання. В свою чергу це може призводити до нехтування правилами та споживання нікотину традиційним способом у заборонених для того місцях. Порушення правил, а також заподіяння дискомфорту іншим пасажирам, може стати вкрай негативним досвідом. Однак є просте сучасне рішення, яке стане альтернативою — нікотинові паучі VELO, що здатні зробити переліт комфортнішим для всіх. 

Як VELO може замінити традиційний спосіб вживання нікотину? 

Нікотиновмісні паучі VELO — це інноваційний продукт, у якому відсутній тютюн. У разі використання таких паучів можна забути про неприємний запах із рота та наслідків для вашої посмішки. VELO є розробкою British American Tobacco («Бритіш Американ Тобакко»), яка може запропонувати повнолітнім споживачам нікотину сучасний продукт із потенційно зниженим ризиком. 

У разі використання паучів VELO, авіапасажири не ризикують порушити правила поведінки в літаку та потрапити під санкції авіакомпаній. Відсутність неприємного запаху та можливість використовувати паучі прямо на місці — усе це значно полегшує політ і забезпечує кращий рівень комфорту для інших пасажирів. 

Немає нічого простішого, ніж використання паучів за призначенням. Нікотинова подушечка поміщається між верхньою губою і яснами. Водночас її не можна жувати, розсмоктувати та ковтати. Рекомендований час використання — до 30 хвилин. Після цього використаний пауч поміщається в спеціальний відсік на кришці. Зручно, просто й непомітно — те, що потрібно на борту літака. 

Як переносити VELO в аеропорту? 

У тих, хто тільки нещодавно відкрив для себе цей новий продукт, часто виникає питання: «А чи можна проносити в аеропорт VELO?». Вам немає про що турбуватися, адже нікотинові паучі не входять до списку речей, заборонених для використання в аеропорту. У той час, як традиційний спосіб вживання нікотину дозволений тільки в спеціально відведених для цього місцях, використовувати паучі можна по всій території аеропорту. 

Чи можна везти VELO в літаку? 

Якщо вас цікавить, чи можна взяти VELO в літак, то відповідь проста — звичайно можна. Досить покласти банку в ручну поклажу або просто в кишеню, адже завдяки компактним габаритам вона не займає багато місця. На кришці банки передбачено спеціальний відсік для розміщення використаних паучів, щодає змогу уникнути необхідності шукати сміттєвий контейнер. 

В асортименті VELO представлені нікотинові паучі різного рівня міцності з яскравими освіжаючими або фруктовими смаками. Тому кожен зможе обрати паучі, які будуть містити ту концентрацію нікотину, яка стане оптимальною для насичення під час польоту. 

наступний пост попередній пост

Привіт! Раді тебе бачити!

Маленьке питання перш ніж перейти до змісту нашого сайту:
Ти старше 18 років і споживаєш тютюн або нікотин?

Доступ на сайт дозволений тільки особам старше 18 років, які є споживачами тютюнових або нікотиновмісних виробів.

18+ Цей веб-сайт містить інформацію про нікотиновмісні продукти

VELO MINI
Найзручніший формат
для знайомства з VELO
Компактні паучі та банка
Фруктові смаки – Berry Frost
та Tropic Breeze
20 паучів у банці
Міцність:
MEDIUM
ФОРМАТ ПАУЧІВ:
MINI
SLIM
REGULAR
VELO SLIM
Паучі для більш досвідчених
користувачів VELO
Різноманітні смаки –
Ice Cool, Berry Frost, Tropic Breeze та Freeze
20 нікотинових паучів у банці
Міцність:
STRONG
X-STRONG
ФОРМАТ ПАУЧІВ:
MINI
SLIM
REGULAR
VELO REGULAR
Для найдосвідченіших
споживачів VELO
Насичений Urban Vibe зі смаком журавлини та X-Freeze зі смаком вибухового ментолу
18 нікотинових паучів у банці
Міцність:
ULTRA
ФОРМАТ ПАУЧІВ:
MINI
SLIM
REGULAR

18+ ЦЕЙ ПРОДУКТ МІСТИТЬ НІКОТИН ТА ВИКЛИКАЄ ЗАЛЕЖНІСТЬ
ТІЛЬКИ ДЛЯ ПОВНОЛІТНІХ ОСІБ, ЯКІ СПОЖИВАЮТЬ НІКОТИН