velo-triangle

Чи можна використовувати 1 пауч двічі?

Зараз багато повнолітніх споживачів нікотину перебувають у пошуку альтернативних методів споживання нікотину. Виробник British American Tobacco («Бритіш Американ Тобакко») відреагував на актуальні потреби ринку та запропонував повнолітнім споживачам новий продукт — нікотинові паучі VELO. Ви дізнаєтеся про особливості, склад, спосіб вживання VELO, скільки разів використовувати паучі за день, а також про те, чи допускається повторне вживання паучу. 

Нікотинові паучі без тютюну та його склад 

У нікотинових паучах VELO міститься нікотин, целюлоза, підсолоджувачі, ароматизатори та вода. Білі паучі мають компактні розміри, а також легкий приємний аромат із рівнем міцності від 2 до 5. 

Використовувати паучі можна незалежно від часу й місця: вдома чи на роботі, у літаку під час подорожі, на концерті, під час відпочинку на природі. VELO пропонує сучасний інноваційний спосіб простого та зручного споживання нікотину  без неприємного запаху з рота. 

Як використовувати пауч VELO? 

Перед тим, як узяти паучі з банки, рекомендується ретельно вимити руки. Щоб правильно використовувати VELO, нікотиновмісний пауч поміщають між яснами та верхньою губою. Для нікотинового насичення досить використовувати не більше 30 хвилин. Після вживання його поміщають у спеціальний відсік на кришці або утилізують. 

Кожен пауч буде містити певну кількість нікотину, тому на початку використання може відчуватися поколювання. Це зумовлено дією цієї речовини — через деякий час це відчуття зменшиться.  

Скільки разів можна використовувати паучі? 

Багато хто ставить собі питання: «Чи можна використовувати VELO повторно?». Згідно з заявою виробника, другий раз використовувати пауч, який вже був у вжитку, не можна. Також не допускається розсмоктування, жування й ковтання паучів, оскільки це знижує ефективність продукту й може пошкодити його оболонку. 

Не варто вживати нікотинові паучі одночасно з їжею або напоями: є ризик випадково проковтнути. Якщо ви все ж проковтнули нікотиновмісний пауч, необхідно ретельно прополоскати рот чистою водою та у разі погіршення самопочуття, звернутися по медичну допомогу. 

Також багатьох цікавить, скільки разів можна використовувати VELO за день? В упаковці знаходиться 20 нікотинових паучів, в залежності від того, скільки паучів ви використовуєте, однієї банки вистачить на 4-6 днів. Якщо використовувати 3–5 штук на день — однієї банки вистачить на 4–6 днів. 

наступний пост попередній пост

Привіт! Раді тебе бачити!

Маленьке питання перш ніж перейти до змісту нашого сайту:
Ти старше 18 років і споживаєш тютюн або нікотин?

Доступ на сайт дозволений тільки особам старше 18 років, які є споживачами тютюнових або нікотиновмісних виробів.

18+ Цей веб-сайт містить інформацію про нікотиновмісні продукти

VELO MINI
Найзручніший формат
для знайомства з VELO
Компактні паучі та банка
Фруктові смаки – Berry Frost
та Tropic Breeze
20 паучів у банці
Міцність:
MEDIUM
ФОРМАТ ПАУЧІВ:
MINI
SLIM
REGULAR
VELO SLIM
Паучі для більш досвідчених
користувачів VELO
Різноманітні смаки –
Ice Cool, Berry Frost, Tropic Breeze та Freeze
20 нікотинових паучів у банці
Міцність:
STRONG
X-STRONG
ФОРМАТ ПАУЧІВ:
MINI
SLIM
REGULAR
VELO REGULAR
Для найдосвідченіших
споживачів VELO
Насичений Urban Vibe зі смаком журавлини та X-Freeze зі смаком вибухового ментолу
18 нікотинових паучів у банці
Міцність:
ULTRA
ФОРМАТ ПАУЧІВ:
MINI
SLIM
REGULAR

18+ ЦЕЙ ПРОДУКТ МІСТИТЬ НІКОТИН ТА ВИКЛИКАЄ ЗАЛЕЖНІСТЬ
ТІЛЬКИ ДЛЯ ПОВНОЛІТНІХ ОСІБ, ЯКІ СПОЖИВАЮТЬ НІКОТИН