velo-triangle

5 унікальних вражень, які можна отримати не виходячи з дому

Закриті кордони — не привід відмовлятися від подорожей. Сьогодні ти можеш відвідати омріяні точки на карті світу, навіть не лишаючи своєї кімнати. Щобільше, онлайн-режим дає необмежені можливості, і тепер аби побувати на Фарерах, послухати оперу чи керувати космічним кораблем, тобі знадобиться тільки інтернет, екран і зручне місце на дивані. 

Velo

Крім того, якщо ти повнолітній споживач нікотину, паучі VELO* можна вживати будь-де, тобі навіть не потрібно робити перерву і відриватися від перегляду. Саме тому ми склали добірку найцікавіших вражень з усього світу, які можна отримати онлайн. 

 

Метрополітен-опера 

Цей театр — головна сцена оперного мистецтва у світі. Згадай будь-кого з прославлених оперних співаків — від Карузо і до Паваротті — вони всі виступали в театрі на Манхеттені. Паваротті якось так довго не відпускали зі сцени Метрополітен, що йому довелося виходити на біс 17 разів протягом вечора. 

Тому й не дивно, що придбати квитки туди просто неможливо. Щойно вони з’являються, їх одразу ж розбирають. Утім, аби відвідати Метрополітен-оперу сьогодні, квитки не потрібні. Достатньо просто зайти на сайт театру й переглянути найпопулярніші вистави в HD-якості. 

 

Фарерські острови 

Фарерські острови — одне з найкрасивіших місць на планеті. Щоправда, дістатися туди важко було навіть до карантину та обмежень, а в часи пандемії зробити це просто неможливо. 

Тому спеціально для туристів місцеві мешканці створили інтерактивну екскурсію-подорож островами. Тепер можна не тільки милуватися загадковими фйордами, а й повністю відчути атмосферу безмежної природи Фарер. 

Наступний віртуальний тур планують розпочати вже у 2022 році. Ознайомитися з ним можна буде тут, а ось тут можеш поки підготуватися і переглянути відео з попередніх подібних екскурсій. 

 

NASA, Марс і SpaceX 

Екскурсії, які зацікавлять не тільки фанатів космосу. Тепер дізнатися про те, що відбувається за зачиненими дверима найпопулярнішого у світі космічного агентства дуже просто — достатньо зайти на сайт NASA та обрати один з одинадцяти можливих віртуальних турів. Там можна знайти все — космічні лабораторії, аеродинамічні тунелі, центрифуги, симулятори та навіть креслення майбутніх космічних місій. 

Якщо це тебе не вражає, то можна вирушити одразу на Марс і досліджувати червону планету разом із марсоходом Curiosity. На додачу, перед екскурсією NASA підготувало цікавий вступ про місію на Марс, а сама подорож показує реальні світлини з планети та дозволяє відчути себе у далекому космосі. 

Velo

Якщо ж цих вражень замало, то Space X пропонує людям з усього світу спробувати себе в ролі астронавта і здійснити онлайн-стиковку з МКС. Будь-хто може відчути себе капітаном космічного корабля. Утім, зробити це не так просто, як здається на перший погляд, адже умови польоту повністю відтворюють реальні, а потрапити точно в ціль вдасться тільки найвправнішим пілотам. 

 

Національний музей природознавства в США 

Тут можна знайти буквально все, адже в арсеналі музею понад 500 млн експонатів. В одному залі на туристів чекає скелет справжнього динозавра, в холі всіх зустрічає величезний мамонт, а в іншій частині музею працює інсталяція еволюції людини з найдавніших часів. 

Вхід для всіх відвідувачів вільний. Та якщо ти не живеш у США, можеш зазирнути до музею під час онлайн-екскурсії. Для цього є шість різних турів, а також VR-режим, завдяки якому подорож можна зробити ще більш реалістичною. 

 

Північне сяйво 

Побачити північне сяйво можна тільки в кількох куточках планети: у Фінляндії, Норвегії, Гренландії, Швеції та у тебе вдома завдяки онлайн-трансляції з Канади. Зазвичай це неймовірне видовище починається о 21:00–22:00 і триває до опівночі. Чекати на сяйво варто з серпня до квітня, тоді воно з’являється найчастіше. А щоб ніхто не пропустив це дивовижне видовище, трансляцію постійно записують і північне сяйво можна переглянути у будь-який зручний час. 


* Нікотиновмісні вироби не є цілком безпечними і викликають звикання.

наступний пост попередній пост

Привіт! Раді тебе бачити!

Маленьке питання перш ніж перейти до змісту нашого сайту:
Ти старше 18 років і споживаєш тютюн або нікотин?

Доступ на сайт дозволений тільки особам старше 18 років, які є споживачами тютюнових або нікотиновмісних виробів.

18+ Цей веб-сайт містить інформацію про нікотиновмісні продукти

VELO MINI
Найзручніший формат
для знайомства з VELO
Компактні паучі та банка
Фруктові смаки – Berry Frost
та Tropic Breeze
20 паучів у банці
Міцність:
MEDIUM
ФОРМАТ ПАУЧІВ:
MINI
SLIM
REGULAR
VELO SLIM
Паучі для більш досвідчених
користувачів VELO
Різноманітні смаки –
Ice Cool, Berry Frost, Tropic Breeze та Freeze
20 нікотинових паучів у банці
Міцність:
STRONG
X-STRONG
ФОРМАТ ПАУЧІВ:
MINI
SLIM
REGULAR
VELO REGULAR
Для найдосвідченіших
споживачів VELO
Насичений Urban Vibe зі смаком журавлини та X-Freeze зі смаком вибухового ментолу
18 нікотинових паучів у банці
Міцність:
ULTRA
ФОРМАТ ПАУЧІВ:
MINI
SLIM
REGULAR

18+ ЦЕЙ ПРОДУКТ МІСТИТЬ НІКОТИН ТА ВИКЛИКАЄ ЗАЛЕЖНІСТЬ
ТІЛЬКИ ДЛЯ ПОВНОЛІТНІХ ОСІБ, ЯКІ СПОЖИВАЮТЬ НІКОТИН