velo-triangle

7 дивних ритуалів, які увійшли в життя українців у 2023

18+ Цей продукт містить нікотин і викликає залежність. Тільки для повнолітніх осіб, які споживають нікотин.   

В житті українців з’являються все нові й нові традиції та звички. Кожного дня доводиться адаптуватися до сучасних реалій, бути у контексті подій. Що залишається незмінним — це нікотинове насичення через паучі VELO щодня. Адже цей формат не потребує додаткових приладів чи особливих умов для використання. Далі у матеріалі поговоримо про 7 цікавих ритуалів та набутих трендових звичок українців. 

VELO

Дивні та цікаві ритуали у 2023 році 

Чим дивують один одного українці у соцмережах та що набирає обертів за однаковими звичками у кожного: 

  • Кава з корицею щочетверга. 

Виробники кориці точно збільшили продажі своєї продукції за останній рік. Адже влітку в TikTok завірусилися відео, де кориця до кави у четвер — це завжди до грошей. Таке ствердження прийшло з астрології, яка запевняє, що покровителем цього дня є Юпітер. А ця планета, за словами езотериків, має здатність все примножувати. «Магічна кава» тепер стала традицією.  

  • Моніторинг чатів в Телеграмі. 

Тепер у кожного є своя добірка чатів з новинами в Telegram. Хтось відстежує їх зранку, хтось ввечері, а хтось — декілька разів на день. 

  • Донат замість кави щодня. 

Люди щодня донатять на збори військовим. Навіть вартість однієї чашки кави або «хвостик» до 100 гривень на карті — це рушійна сила таких масових зборів. 

  • Рухатись за новими тенденціями та технологіями 

Паучі VELO — це європейська технологія, що стала до вподоби багатьом повнолітнім прихильникам нікотину. Все завдяки тому, що подушечки VELO не виділяють диму*, попелу* або ж неприємного запаху**. Їх можна споживати будь-де, навіть у громадських місцях: торговельному центрі, автобусі чи жилому приміщенні. Комфортне споживання у будь-який момент — просто потримай пауч між верхньою губою та яснами до 30 хвилин. 

  • Стиль «Барбі» 

Відомий рожевий стиль «Barbiecore» — тренд на усе рожеве, який з’явився після виходу фільму «Barbie». Одяг рожевого кольору, взуття, аксесуари стали швидко з’являтися в асортименті українських та світових брендів. 

  • Завжди заряджені гаджети 

Ймовірність настання блекауту та часті відключення світла привчили українців тримати свої гаджети завжди зарядженими. Ми вже підготували поради, як підготуватися до блекауту. Читай їх в новому матеріалі від VELO.  

  • Україномовний контент 

Зараз як ніколи українці споживають контент принципово українською мовою. Шоу на YouTube, телепрограми, пісні, українська озвучка в фільмах та україномовні блогери. Все це зараз формує контекст свідомих та обізнаних українців. 

Якими б новими не були звички, одне залишається незмінним — паучі  VELO завжди вписуються в динамічний та насичений рух життя. Їх все також легко придбати онлайн чи офлайн. 

Як купити VELO 

Нові ритуали додають яскравих захоплень у житті та додаткових справ. Разом з цим, зручний український сервіс дає змогу швидко замовити паучі, де б ти не був (-ла). На нашому офіційному сайті go-velo та завжди знайдеш, де купити VELO з безкоштовною доставкою по Україні. Обирай свій смак подушечок та додавай товар у кошик, за 1-2 дні зможеш отримати замовлення кур’єрською доставкою чи на відділенні «Нова пошта».  

Якщо тобі хочеться дізнатися більше про продукцію бренду, то завітай до фірмових точок продажу VELO. Шукай яскраві упаковки улюблених паучів, дізнавайся від консультантів про VELO, ціни на продукцію, інструкцію з використання, вміст та міцність паучів.  

Актуальні звички роблять життя цікавішим та додають сенсу. Відкривай у собі нові захоплення разом з VELO. 

* Цей продукт не виключає всі ризики та містить нікотин, що викликає залежність. 

** Мається на увазі без смол, похідних від тютюну. Цей продукт не виключає усіх ризиків, містить нікотин, що викликає залежність. 

наступний пост попередній пост

Привіт! Раді тебе бачити!

Маленьке питання перш ніж перейти до змісту нашого сайту:
Ти старше 18 років і споживаєш тютюн або нікотин?

Доступ на сайт дозволений тільки особам старше 18 років, які є споживачами тютюнових або нікотиновмісних виробів.

18+ Цей веб-сайт містить інформацію про нікотиновмісні продукти

VELO MINI
Найзручніший формат
для знайомства з VELO
Компактні паучі та банка
Фруктові смаки – Berry Frost
та Tropic Breeze
20 паучів у банці
Міцність:
MEDIUM
ФОРМАТ ПАУЧІВ:
MINI
SLIM
REGULAR
VELO SLIM
Паучі для більш досвідчених
користувачів VELO
Різноманітні смаки –
Ice Cool, Berry Frost, Tropic Breeze та Freeze
20 нікотинових паучів у банці
Міцність:
STRONG
X-STRONG
ФОРМАТ ПАУЧІВ:
MINI
SLIM
REGULAR
VELO REGULAR
Для найдосвідченіших
споживачів VELO
Насичений Urban Vibe зі смаком журавлини та X-Freeze зі смаком вибухового ментолу
18 нікотинових паучів у банці
Міцність:
ULTRA
ФОРМАТ ПАУЧІВ:
MINI
SLIM
REGULAR

18+ ЦЕЙ ПРОДУКТ МІСТИТЬ НІКОТИН ТА ВИКЛИКАЄ ЗАЛЕЖНІСТЬ
ТІЛЬКИ ДЛЯ ПОВНОЛІТНІХ ОСІБ, ЯКІ СПОЖИВАЮТЬ НІКОТИН