velo-triangle

Квиток в один кінець: чому варто спробувати новий тревел-тренд

У сучасному світі дуже важко бути впевненим хоча б у чомусь. Пандемія показала, як плани людей можуть змінюватися щодня, як не щохвилини. І от уже другий рік у світі панує тотальна невизначеність, яка чи не найбільша торкнулася саме туризму та подорожей. Разом із цим кожна наступна хвиля карантину посилює позиції віддаленої роботи, а країни поступово відкривають кордони для мандрівників, готових перечекати невеликий етап самоізоляції. Ці 5-14 днів карантину можуть зруйнувати плани, якщо ваша мета — коротка відпустка, але цілком прийнятні для того, хто планує провести у теплих країнах зиму чи 2-3 місяці віддаленої роботи.  

Саме ці фактори призвели до появи нового тренду серед мандрівників. Авіакомпанії та агрегатори з продажу квитків зазначають, що останнім часом туристи з різних куточків планети все частіше купують квитки тільки в один бік. Які переваги має така поїздка і чому туристи відмовляються від зворотних квитків, розповідаємо нижче.  

Вигода  

Часто авіакомпанії, або ж автобусні та інші перевізники влаштовують акції і продають квитки в один бік за дуже вигідною ціною (тоді як зворотний квиток може коштувати втричі дорожче). Зазвичай такі акції роблять, аби продати всі квитки на якийсь рейс. Але якщо ти не прив’язаний до конкретної дати повернення, цілком можеш почекати, коли з’явиться така ж вигідна пропозиція у зворотному напрямку. Насправді звучить доволі авантюрно, але як без цього, коли в кишені квиток тільки в одному напрямку. На щастя, повнолітнім користувачам VELO не страшні довгі перельоти або переїзди, адже нікотинові паучі можна вживати в усіх видах транспорту або прямо у залі очікування аеропорту.  

VELO

Більше часу  

Зазвичай під час чітко спланованих поїздок ти постійно намагаєшся кудись встигнути і постійно кудись поспішаєш. Це цілком природно, адже всі ми розуміємо — часу не так багато. Відмова від конкретної дати повернення знімає це навантаження. Ти зможеш насолоджуватися кожним моментом подорожі скільки забажаєш і повернутись додому, коли захочеш.  

Жодних обмежень  

Уявімо, що в тебе є зворотний квиток. Тоді ти точно знаєш, коли і звідки летітимеш назад, а тому прив’язаний до конкретного місця, а от подорож без точки прибуття розв’язує тобі руки. Якщо тобі кортить відвідати місто або країну неподалік, або, навпаки, затриматися довше в теперішньому місці перебування — ти легко можеш це зробити і вже звідти за потреби вирушити додому. Так ти складатимеш маршрут на місці, керуючись актуальними думками і прагненнями, а не сидячи вдома і читаючи туристичні довідники.

VELO

Відповідь викликам  

Так, сучасний світ — суцільна нестабільність. Повернімося до того, з чого ми починали. У період пандемії COVID-19 стало складніше планувати, адже все може кардинально змінитись у будь-який момент. Це чи не головна причина, чому сьогодні мандрівники відмовляються від чітко спланованого відпочинку. Зо дня на день змінюються карантинні обмеження, а тому авантюрна подорож з квитком в одному напрямку сьогодні має куди менше ризиків, аніж чітко спланований відпочинок.  

наступний пост попередній пост

Привіт! Раді тебе бачити!

Маленьке питання перш ніж перейти до змісту нашого сайту:
Ти старше 18 років і споживаєш тютюн або нікотин?

Доступ на сайт дозволений тільки особам старше 18 років, які є споживачами тютюнових або нікотиновмісних виробів.

18+ Цей веб-сайт містить інформацію про нікотиновмісні продукти

VELO MINI
Найзручніший формат
для знайомства з VELO
Компактні паучі та банка
Фруктові смаки – Berry Frost
та Tropic Breeze
20 паучів у банці
Міцність:
MEDIUM
ФОРМАТ ПАУЧІВ:
MINI
SLIM
REGULAR
VELO SLIM
Паучі для більш досвідчених
користувачів VELO
Різноманітні смаки –
Ice Cool, Berry Frost, Tropic Breeze та Freeze
20 нікотинових паучів у банці
Міцність:
STRONG
X-STRONG
ФОРМАТ ПАУЧІВ:
MINI
SLIM
REGULAR
VELO REGULAR
Для найдосвідченіших
споживачів VELO
Насичений Urban Vibe зі смаком журавлини та X-Freeze зі смаком вибухового ментолу
18 нікотинових паучів у банці
Міцність:
ULTRA
ФОРМАТ ПАУЧІВ:
MINI
SLIM
REGULAR

18+ ЦЕЙ ПРОДУКТ МІСТИТЬ НІКОТИН ТА ВИКЛИКАЄ ЗАЛЕЖНІСТЬ
ТІЛЬКИ ДЛЯ ПОВНОЛІТНІХ ОСІБ, ЯКІ СПОЖИВАЮТЬ НІКОТИН