velo-triangle

Як правильно змінити професію: головні поради

«Робота має приносити задоволення» — правило, яке кожен із нас чув ще зі школи. Про нього пишуть у книгах і говорять в кіно. Втім, реальність не така поетична — немало людей працюють на роботі, від якої не отримують жодного задоволення, та не поспішають змінювати професію.  

Причин для цього вдосталь — від фінансових до психологічних бар’єрів. Та насправді змінити професію не так важко, як здається. Головне — не поспішати і робити все правильно. Тому ми зібрали для тебе головні поради, які варто врахувати, коли хочеш змінити роботу чи знайти кардинально нову сферу діяльності.  

І не забувай — яким би не було твоє нове робоче місце, ти всюди можеш скористатися паучами VELO і не витрачати час на традиційні способи споживання нікотину. 

 

1. Визнач, чим ти хочеш займатися

Насправді це не так легко, як здається. Для початку допоможуть списки справ, які приваблюють тебе. Якщо перелік дається нелегко, можливо, легше буде уявити свій ідеальний день, графік, робоче місце. Подумай, чого тобі хочеться досягти у новій професії та на яку зарплатню ти розраховуєш.  

Іще один перелік, який стане у пригоді — список справ та видів діяльності, які тебе не влаштовують на поточному місці роботи і чого хотілося б уникнути в майбутньому.  

Якщо зробити це все власноруч важко, то в мережі сьогодні є купа допоміжних тестів і онлайн-порадників, які допоможуть визначити ідеальну професію, спеціальність і місце роботи. 

 

2. Зрозумій, що ти вмієш 

Паралельно з пошуком ідеального місця роботи варто детально розібратися, що саме ти можеш і вмієш робити, якими навичками володієш. Спробуй підійти до питання з холодною головою і виписати на листок усе, що спаде на думку. Не лише класичні «комунікабельність» і «стресостійкість», а й цілком реальні навички, які цінують твої колеги зараз. Якщо зробити це важко — можна звернутися за допомогою до керівництва і друзів. 

 

velo

 

3. Очікування і реальність 

Припустимо, ти знайшов ідеальне місце, де зможеш розкрити свій потенціал на 100 %. Тепер варто перевірити чи відповідає реальність твоїм очікуванням.  

Розпитай людей, які вже працювали в цій сфері, про можливі переваги, недоліки і підводні камені. Якщо контактів таких людей немає — читай відгуки в мережі та на сайтах з вакансіями. Звісно, не всьому довкола варто вірити, але це неабияк допоможе зробити потрібні висновки про нову професію і твою роль в ній. 

 

4. Не поспішай 

Не варто звільнятися з роботи, щойно подумавши про нову сферу діяльності. Підготуйся до змін якомога ретельніше. Не варто чекати, що знайти роботу буде легко, особливо якщо ти поки не маєш досвіду у новій сфері. В ідеалі — бажано підготувати фінансову подушку на час пошуків нової роботи.  

Calendar_VELO

Експерти також радять на перший час навчитися поєднувати поточну спеціальність і майбутню. Так ти зможеш провести своєрідний тест-драйв професії, не втративши при цьому стабільного доходу. Якщо поєднувати не вийде — то можна спробувати взяти відпустку і провести її, працюючи на новому місці. 

 

5. Тільки вперед 

Якщо тобі вдалося обрати професію, спробувати себе на новому місці і не втратити відчуття, що все робиш правильно, ми можемо тебе лише привітати. Тепер ти маєш рухатися тільки вперед. Знай, що ти все робиш правильно і обов’язково досягнеш успіху, адже тепер твоя робота справді приносить тобі задоволення.  

наступний пост попередній пост

Привіт! Раді тебе бачити!

Маленьке питання перш ніж перейти до змісту нашого сайту:
Ти старше 18 років і споживаєш тютюн або нікотин?

Доступ на сайт дозволений тільки особам старше 18 років, які є споживачами тютюнових або нікотиновмісних виробів.

18+ Цей веб-сайт містить інформацію про нікотиновмісні продукти

VELO MINI
Найзручніший формат
для знайомства з VELO
Компактні паучі та банка
Фруктові смаки – Berry Frost
та Tropic Breeze
20 паучів у банці
Міцність:
MEDIUM
ФОРМАТ ПАУЧІВ:
MINI
SLIM
REGULAR
VELO SLIM
Паучі для більш досвідчених
користувачів VELO
Різноманітні смаки –
Ice Cool, Berry Frost, Tropic Breeze та Freeze
20 нікотинових паучів у банці
Міцність:
STRONG
X-STRONG
ФОРМАТ ПАУЧІВ:
MINI
SLIM
REGULAR
VELO REGULAR
Для найдосвідченіших
споживачів VELO
Насичений Urban Vibe зі смаком журавлини та X-Freeze зі смаком вибухового ментолу
18 нікотинових паучів у банці
Міцність:
ULTRA
ФОРМАТ ПАУЧІВ:
MINI
SLIM
REGULAR

18+ ЦЕЙ ПРОДУКТ МІСТИТЬ НІКОТИН ТА ВИКЛИКАЄ ЗАЛЕЖНІСТЬ
ТІЛЬКИ ДЛЯ ПОВНОЛІТНІХ ОСІБ, ЯКІ СПОЖИВАЮТЬ НІКОТИН