velo-triangle

Правила зберігання паучів VELO

18+ Цей продукт містить нікотин і викликає залежність. Тільки для повнолітніх осіб, які споживають нікотин.

Безтютюнові паучі VELO унікальна форма споживання нікотину, що лише набуває популярності на українському ринку. Спеціальна технологія застосування дозволяє користуватися ними навіть у громадських місцях. Адже на відміну від сигарет, подушечки не виділяють диму, неприємного запаху або ж попелу.* Все це тому, що для отримання нікотинового насичення достатньо покласти пауч між губою та яснами. А отже ти можеш брати паучі VELO на роботу, у подорож чи кінотеатр і без вагань споживати їх там.  

 Хоч білі подушечки і поміщаються у будь-якій сумочці (перевозити за кордон їх також безпроблемно), варто зважати на певні особливості зберігання. Про це далі у матеріалі. 

VELO\ВЕЛО -  подушечки без тютюну

VELO: як правильно зберігати 

За три роки існування продукції бренду в Україні асортимент паучів значно розширився. Наразі до продажу доступні 10 різних позицій, що діляться на формати MINI, SLIM і REGULAR. 

Найменшими за розмірами та міцністю (Medium) є VELO MINI. Вони представлені у мініатюрній банці і підійдуть для найменш досвідчених повнолітніх споживачів нікотину. До лінійки SLIM, як середньої за рівнем насичення, належать аж 6 смаків: ICE COOL, BERRY FROST, FREEZE, CITRUS FROST, GROOVY GRAPE та TROPIC BREEZE. Ти легко впізнаєш їх за маркуванням на упаковці STRONG (3 крапки) та Х-STRONG (4 крапки).  

Якщо шукаєш нікотинові подушечки VELO високої міцності, тобі варто спробувати продукти REGULAR у смаках насиченої журавлини або свіжого ментолу. Рекордсменом за вмістом нікотину нині є ARCTIC FROST MAX, що позначається 6 крапками.  

Які б паучі ти не обрав — усі вони однаково вимагають спеціальних умов зберігання. Адже саме від цього залежить якість твого нікотинового насичення. Ось важливі правила, які має знати кожен споживач бренду: 

  • Перед споживанням обов’язково вивчи, як використовувати паучі. Так ти дізнаєшся, скільки часу їх тримати, куди дівати після експлуатації тощо. Для цього існує інструкція VELO, що додається до кожної упаковки. 
  • Тримай банку у сухому, прохолодному місці, уникаючи прямих сонячних променів. Найоптимальніші умови: температура від -10 до +25 °C та відносна вологість повітря не більше як 70%. Відразу виникає питання, як зберігати паучі влітку, щоб вони не зіпсувалися. Не залишай їх на відкритому сонці та завчасно підготуй куточок для зберігання вдома чи на роботі. Це може бути шухлядка, сумочка або коробка. 
  • Після кожного сеансу перевіряй, чи щільно закрив упаковку. Зі свого боку, не рекомендуємо споживати паучі, якщо з моменту відкриття упаковки пройшло понад 7 днів. Адже вони можуть підсохнути та втратять свою насиченість. 
  • Завжди звертай увагу на термін придатності, що зазначений на зворотній стороні кожної банки. Він становить 12 місяців з моменту виробництва. 
  • Не вживай подушечку разом з їжею, аби випадково не проковтнути її. Якщо це все ж сталося промий ротову порожнину та звернись до лікаря у разі поганого самопочуття.  

 

Виникли ще запитання? 

Хочеш бути впевненим користувачем VELO? Чи маєш додаткові уточнення щодо правил зберігання? Тоді можеш дізнатися поради на офіційних акаунтах бренду у фейсбуці та інстаграмі. Або ж зателефонувати на гарячу лінію за номером 0 800 502 111.** 

Багато цікавої інформації про продукт можна знайти на сайті. Там і актуальний каталог, і ціни, і відповіді на поширені питання. Враховуючи це, купити паучі VELO в інтернет-магазині досить зручно та просто. До того ж на будь-яку одиницю продукції діє безкоштовна доставка у місця, де представлена «Нова пошта». 

Як бачиш, ніяких складних гайдів щодо зберігання подушечок немає. Адже і тут VELO це про легкість. Тож мерщій поповнювати свої запаси! 

 

* Мається на увазі без смол, похідних від тютюну. Цей продукт не виключає усіх ризиків, містить нікотин, що викликає залежність. 

** Дзвінки по Україні безкоштовні. Тільки для повнолітніх. 

 

наступний пост попередній пост

Привіт! Раді тебе бачити!

Маленьке питання перш ніж перейти до змісту нашого сайту:
Ти старше 18 років і споживаєш тютюн або нікотин?

Доступ на сайт дозволений тільки особам старше 18 років, які є споживачами тютюнових або нікотиновмісних виробів.

18+ Цей веб-сайт містить інформацію про нікотиновмісні продукти

VELO MINI
Найзручніший формат
для знайомства з VELO
Компактні паучі та банка
Фруктові смаки – Berry Frost
та Tropic Breeze
20 паучів у банці
Міцність:
MEDIUM
ФОРМАТ ПАУЧІВ:
MINI
SLIM
REGULAR
VELO SLIM
Паучі для більш досвідчених
користувачів VELO
Різноманітні смаки –
Ice Cool, Berry Frost, Tropic Breeze та Freeze
20 нікотинових паучів у банці
Міцність:
STRONG
X-STRONG
ФОРМАТ ПАУЧІВ:
MINI
SLIM
REGULAR
VELO REGULAR
Для найдосвідченіших
споживачів VELO
Насичений Urban Vibe зі смаком журавлини та X-Freeze зі смаком вибухового ментолу
18 нікотинових паучів у банці
Міцність:
ULTRA
ФОРМАТ ПАУЧІВ:
MINI
SLIM
REGULAR

18+ ЦЕЙ ПРОДУКТ МІСТИТЬ НІКОТИН ТА ВИКЛИКАЄ ЗАЛЕЖНІСТЬ
ТІЛЬКИ ДЛЯ ПОВНОЛІТНІХ ОСІБ, ЯКІ СПОЖИВАЮТЬ НІКОТИН