velo-triangle

Красиві місця України (туризм із VELO): частина 2

Маючи під рукою паучі VELO, ви можете подорожувати Україною без обмежень, пов'язаних із забороною куріння в громадських місцях. Споживати нікотин таким чином можна не тільки в поїздах, літаках, кафе, але й під час відвідування визначних пам'яток.

Під час використання паучі VELO не потрібно спалювати, жувати чи ковтати, достатньо розмістити їх між яснами і верхньою губою. Нікотин потраплятиме в організм через слизові оболонки і разом зі слиною.

Паучі представлені кількома смаками, наприклад, зі смаком солодкої м'яти VELO Ice Cool, лісових ягід Berry Frost, тропічних фруктів Tropiс Breeze тощо. Вони можуть стати гармонійним доповненням під час туризму Україною. Якщо ви збираєтеся відвідати Джарилгач, візьміть із собою паучі VELO Tropic Breeze зі смаком стиглих тропічних фруктів, вони доповнять враження від острова, який неспроста називають "українськими Мальдівами".

Острів Джарилгач

Тут немає готелів, супермаркетів і ресторанів, але надзвичайно чистий пляж і блакитна вода подарують вам нові враження. На острові можна:

  • спостерігати за дельфінами, які рано-вранці припливають до берега;
  • медитувати на тлі кришталево-чистої води;
  • зайнятися пошуком лагуни з лебедями і мальовничим озером, яке розташоване в глибині острова.

Озеро Синевир

Одне з найкрасивіших місць в Україні – це озеро Синевир. Це найчистіше прісне озеро є окрасою українських Карпат, а виняткова краса цього місця і рівна гладь води змусять ваше серце битися частіше.

Освіжаючий м'ятний смак паучів VELO Ice Cool, які можна купити в найближчій точці продажу і в поїздах Інтерсіті, стане гармонійним доповненням до ваших відчуттів від перебування поруч із озером. Звуки різних птахів, звірів і шелест рослин створять у вас відчуття гармонії біля Синевиру – найбільшого за площею гірського озера України.

Аккерманська фортеця

На території міста Білгород-Дністровський, який знаходиться на узбережжі затоки Дністровський лиман, розташований головний символ цього невеликого міста – найбільша в усій Україні Аккерманська фортеця. Цей гігантський бастіон зводився і постійно зміцнювався протягом довгого часу, а саме – в різні роки з XIII по XV століття.

Всі фортечні споруди займають воістину значну площу в 9 гектарів, тому, якщо ви хочете вивчити кожен закуток, запасіться паучами VELO Berry Frost, адже екскурсія займе час.

На стратегічних точках Аккерманської фортеці розташовані вежі. З 34 сьогодні збереглися тільки 26, але це ніяк не зменшує величність цієї української пам'ятки.

Під час вивчення цього місця не забудьте про найбільш видовищну і головну у всій фортеці цитадель. Біля її стін часто проводять різні фестивалі й театралізовані вистави, де змагаються лицарі. Те, що відбувається, може надовго привернути вашу увагу, але намагайтеся не забувати, що паучі VELO рекомендується використовувати до 30-ти хвилин.

Усе це лише невелика частина найкрасивіших місць в Україні. У нашій країні можна побачити безліч інших визначних пам'яток. А разом із VELO ви можете не турбуватися, що споживання нікотину стане неприємністю під час чудової подорожі.

наступний пост попередній пост

Привіт! Раді тебе бачити!

Маленьке питання перш ніж перейти до змісту нашого сайту:
Ти старше 18 років і споживаєш тютюн або нікотин?

Доступ на сайт дозволений тільки особам старше 18 років, які є споживачами тютюнових або нікотиновмісних виробів.

18+ Цей веб-сайт містить інформацію про нікотиновмісні продукти

VELO MINI
Найзручніший формат
для знайомства з VELO
Компактні паучі та банка
Фруктові смаки – Berry Frost
та Tropic Breeze
20 паучів у банці
Міцність:
MEDIUM
ФОРМАТ ПАУЧІВ:
MINI
SLIM
REGULAR
VELO SLIM
Паучі для більш досвідчених
користувачів VELO
Різноманітні смаки –
Ice Cool, Berry Frost, Tropic Breeze та Freeze
20 нікотинових паучів у банці
Міцність:
STRONG
X-STRONG
ФОРМАТ ПАУЧІВ:
MINI
SLIM
REGULAR
VELO REGULAR
Для найдосвідченіших
споживачів VELO
Насичений Urban Vibe зі смаком журавлини та X-Freeze зі смаком вибухового ментолу
18 нікотинових паучів у банці
Міцність:
ULTRA
ФОРМАТ ПАУЧІВ:
MINI
SLIM
REGULAR

18+ ЦЕЙ ПРОДУКТ МІСТИТЬ НІКОТИН ТА ВИКЛИКАЄ ЗАЛЕЖНІСТЬ
ТІЛЬКИ ДЛЯ ПОВНОЛІТНІХ ОСІБ, ЯКІ СПОЖИВАЮТЬ НІКОТИН