velo-triangle

o'go Club — новий клуб за інтересами для прихильників VELO. Отримуй ХР та обмінюй на класні речі

18+ Цей продукт містить нікотин і викликає залежність. Тільки для повнолітніх осіб, які споживають нікотин.     

У сучасному світі іноді так хочеться втекти від сірої рутини. Вийти на спонтанну прогулянку парком, купити VELO та відчути осінній вайб твого міста. Або знайти таке ком’юніті, де можна сміливо проявляти себе. На щастя, таке місце знайдено! Все це та навіть більше доступно в o'go Club.

ogo 

o'go — це простір, де свобода спілкування та самовираження завжди має зелене світло. Місце, де ніхто не засуджує тебе за твої звички. Тут цінують твій досвід та надають чимало можливостей, аби відкрити для себе щось новеньке. До того ж коло однодумців постійно розширюється — my o'go об'єднує тих, хто не зупиняється йти вперед. Впізнав себе? Тож знайомимо тебе з o'go ближче. 

 

Можливості клубу o'go Club 

Перш за все o'go club це спільнота для таких же повнолітніх споживачів нікотиновмісної продукції, як і ти. З ними маєш змогу говорити про все, що завгодно: і про смаки VELO, і про новий фільм української кінострічки. Там ти неодмінно знайдеш людей за інтересами — активних, стильних та неординарних (які до того ж охоче приєднуються до розмов про паучі з нікотином*).  

Відвідавши сайт myogo.com.ua, переконуєшся — кожен неодмінно знайде собі заняття до смаку. І це й не дивно! Адже лише тут, проявляючи себе, ти відкриваєш справжній клондайк способів накопичення ХР. 

 

Чому купувати VELO вигідно саме на o’go? 

Просто купуй улюблені нікотиновмісні паучі через my o’go, лишай відгуки про VELO та лови +6.5 ХР за кожен такий відгук. Твій рахунок o’go Club створиться автоматично разом з новим акаунтом на сайті. Саме там ти маєш змогу слідкувати за накопиченням ХР, а головне — обмінювати їх на круті речі. 

Куди не глянь — усюди нові можливості та новий досвід. А що ж робити далі? Ти можеш обміняти ХР на унікальний мерч (худі, плед тощо), різноманітні аксесуари, техніку Apple чи JBL та сертифікати від партнерів, таких як WOG, Rozetka, Київстар, Сільпо та інші.  

 ogo club

Дай волю творчості

Покажи свої таланти у спільноті «Майстерня». Це спеціальний телеграм-канал, що об’єднує креативних особистостей. Адже там ти можеш виконувати найрізноманітніші завдання та одержувати за це ХР. Скільки їх буде — залежить від конкретного челенджу. Тут і танці, і співи, і вірші, а також власні історії чи спогади. Тож обирай те, що найбільше до смаку.  

 

Побалуй себе новеньким  

Так як o'go club водночас є інтернет-магазином my o’go, тобі не треба нікуди бігти, аби зробити чергові покупки. Тому маєш змогу легко придбати паучі VELO (ВЕЛО) від виробника. Або ж спробувати щось нове з представленого асортименту, наприклад, корисні аксесуари. У такий спосіб нараховується по 7 ХР за кожні витрачені 100 грн.** 

 

Переваги покупок в o’go 

Як бачиш, o’go клуб це не лише про вільне спілкування, але й легкі покупки. Адже ти завжди можеш купити там паучі й продукцію інших брендів (девайси та аксесуари glo™ і стіки neo™)***. При цьому ціна на VELO (ВЕЛО) є такою ж, як у маркеті go-velo. На my o’go представлено актуальний асортимент в Україні разом з описами смаків та інструкцією з використання. До того ж при замовленні від 399 грн доставка через «Нова пошта» буде безоплатною. 

А отже, зависаючи в o’go клуб, відчуваєш такі ж можливості для шопінгу, як ніби купуєш через офіційний сайт VELO. 

А щоб почати подорож у світ o’go Club — просто створи акаунт на сайті my o’go та отримай перші ХР за звичне замовлення VELO. 

 ого клаб

* Тютюновмісні вироби для нагрівання не є цілком безпечними та викликають звикання. 

** ХР не нараховуються за купівлю тютюновмісної продукції neo™ та Kent, а також за пристрої glo™. 

*** gloTM призначений для повнолітніх споживачів нікотиновмісної продукції. 

 

наступний пост попередній пост

Привіт! Раді тебе бачити!

Маленьке питання перш ніж перейти до змісту нашого сайту:
Ти старше 18 років і споживаєш тютюн або нікотин?

Доступ на сайт дозволений тільки особам старше 18 років, які є споживачами тютюнових або нікотиновмісних виробів.

18+ Цей веб-сайт містить інформацію про нікотиновмісні продукти

VELO MINI
Найзручніший формат
для знайомства з VELO
Компактні паучі та банка
Фруктові смаки – Berry Frost
та Tropic Breeze
20 паучів у банці
Міцність:
MEDIUM
ФОРМАТ ПАУЧІВ:
MINI
SLIM
REGULAR
VELO SLIM
Паучі для більш досвідчених
користувачів VELO
Різноманітні смаки –
Ice Cool, Berry Frost, Tropic Breeze та Freeze
20 нікотинових паучів у банці
Міцність:
STRONG
X-STRONG
ФОРМАТ ПАУЧІВ:
MINI
SLIM
REGULAR
VELO REGULAR
Для найдосвідченіших
споживачів VELO
Насичений Urban Vibe зі смаком журавлини та X-Freeze зі смаком вибухового ментолу
18 нікотинових паучів у банці
Міцність:
ULTRA
ФОРМАТ ПАУЧІВ:
MINI
SLIM
REGULAR

18+ ЦЕЙ ПРОДУКТ МІСТИТЬ НІКОТИН ТА ВИКЛИКАЄ ЗАЛЕЖНІСТЬ
ТІЛЬКИ ДЛЯ ПОВНОЛІТНІХ ОСІБ, ЯКІ СПОЖИВАЮТЬ НІКОТИН