velo-triangle

План розвитку: навіщо і як правильно себе прокачувати

Кожен з нас хоче стати кращим, ніж є сьогодні. І помиляються ті, хто думає, що зробити це неможливо. Людина може вдосконалюватися щодня, головне — знати, як це правильно робити. Розповідаємо, як скласти ефективний план розвитку, що допоможе визначитися із власними пріоритетами і зосередитися на тому, що справді важливо. Тож якщо хочеш себе прокачати, обирай бажану ціль, а ми допоможемо скласти путівник до її досягнення.  

І не забувай, що б ти не робив — ти завжди можеш скористатися нікотиновими паучами VELO і використовувати їх майже непомітно для оточення.  

  

Мета  

Поставити перед собою мету — це насправді одне з найважчих завдань, коли йдеться про план розвитку. Здається, що хочеться зробити все, але доведеться визначатися, що саме тобі потрібно.  

Неважливо: буде це маленька ціль на найближчі місяці чи велике амбітне завдання на довгі роки. Мета може бути будь-якою — і саме від неї залежать усі кроки твого плану. А якщо мета лякає розмірами — не переживай, ти йтимеш до неї невеликими досяжними кроками, що дозволить тобі почуватися впевнено і дасть можливість контролювати ситуацію.  

Тож варто підійти до справи серйозно і зрозуміти, чого ти насправді хочеш.  

  

Маленькі цілі  

Коли ти знаєш, чого хочеш досягти, варто подумати, як ти можеш це зробити. 

Спробуй розбити все на маленькі кроки і подумай, які з них варто зробити першим. Тобто ти маєш розбити свою велику амбітну мету на низку маленьких короткострокових цілей — і досягати їх одна за одною.  

  

Дедлайни  

Без дедлайнів ти й далі відкладатимеш свою мету на завтра, післязавтра і так до нескінченності. Тому дуже важливо не просто визначитися з цілями на майбутнє, а й встановити терміни, за які ти маєш їх досягти.  

Втім, ці терміни мають бути реалістичними. Наприклад, якщо ти хочеш навчитися працювати з фоторедактором, для цього потрібно чимало часу, а ось виконати першу ціль на шляху і встановити відповідну програму можна за день.  

Коли ти виконаєш свою мету у зазначений час — це дасть тобі додаткову мотивацію. Крім того, ти побачиш, що вже рухаєшся до мети і навіть зробив перші суттєві кроки їй назустріч.  

  

Ризики  

Подумай над тим, що не давало тобі досягти мети раніше. Можливо, це лінощі або жахливий робочий графік? Варто обдумати всі можливі ризики, які можуть завадити розвиватися. Їх треба виписати і обміркувати, як саме ти можеш усе це обійти.  

Це допоможе ще краще сконцентруватися і впевнено справитися з перешкодами, якщо ті виникнуть.  

Oleg Dikal with VELO

Саморозвиток  

Тепер, коли ти знаєш усі можливі ризики, настав час зробити перший крок плану і відкинути їх. Усвідомлення перешкод неабияк допомагає їх подолати. Втім, самого лише усвідомлення мало. Потрібно робити конкретні дії, які допоможуть прибрати все зайве на твоєму шляху і відкриють його для нових звершень.  

  

Підтримка  

Пам’ятай, що «розвиватися» — не означає бути на самоті. Якщо з твоїм планом виникають складнощі — обговори їх із близькими чи колегами, які мають схожий досвід.  

По-перше, вони можуть порадити варіанти, про які ти навіть не думав. По-друге, вони точно підтримають тебе і додадуть мотивації у потрібний момент.  

Можеш навіть вписати до власного плану розвитку людей, з якими хочеш поговорити, або навіть вказати, хто і з чим зможе допомогти тобі на шляху.  

  

Підсумки  

Тільки-но ти отримаєш якісь результати — маєш підбити підсумки. Вони допоможуть зрозуміти, що йде за планом, а що — ні. Підсумки вкажуть на моменти, які варто вдосконалити, і підкажуть, куди далі спрямувати сили.  

Неважливо, буде це констатація успіху чи поразки. Невдача вкаже на те, що треба виправити. Перемога продемонструє, що ти все робиш правильно і з кожним наступним кроком стаєш усе ближче до здійснення мрії.   

наступний пост попередній пост

Привіт! Раді тебе бачити!

Маленьке питання перш ніж перейти до змісту нашого сайту:
Ти старше 18 років і споживаєш тютюн або нікотин?

Доступ на сайт дозволений тільки особам старше 18 років, які є споживачами тютюнових або нікотиновмісних виробів.

18+ Цей веб-сайт містить інформацію про нікотиновмісні продукти

VELO MINI
Найзручніший формат
для знайомства з VELO
Компактні паучі та банка
Фруктові смаки – Berry Frost
та Tropic Breeze
20 паучів у банці
Міцність:
MEDIUM
ФОРМАТ ПАУЧІВ:
MINI
SLIM
REGULAR
VELO SLIM
Паучі для більш досвідчених
користувачів VELO
Різноманітні смаки –
Ice Cool, Berry Frost, Tropic Breeze та Freeze
20 нікотинових паучів у банці
Міцність:
STRONG
X-STRONG
ФОРМАТ ПАУЧІВ:
MINI
SLIM
REGULAR
VELO REGULAR
Для найдосвідченіших
споживачів VELO
Насичений Urban Vibe зі смаком журавлини та X-Freeze зі смаком вибухового ментолу
18 нікотинових паучів у банці
Міцність:
ULTRA
ФОРМАТ ПАУЧІВ:
MINI
SLIM
REGULAR

18+ ЦЕЙ ПРОДУКТ МІСТИТЬ НІКОТИН ТА ВИКЛИКАЄ ЗАЛЕЖНІСТЬ
ТІЛЬКИ ДЛЯ ПОВНОЛІТНІХ ОСІБ, ЯКІ СПОЖИВАЮТЬ НІКОТИН