velo-triangle

Як зрозуміти, що тобі час у відпустку?

Відпустка — це не лише про те, аби поїхати на море чи вирушити в гори по гарні краєвиди. Деколи відпочинок потрібен, аби перезавантажитися і знайти сили знову ефективно увійти в роботу. А де б ти не був — в офісі чи на відпочинку, — якщо ти повнолітній споживач нікотину, то зможеш користуватися нікотиновими паучами VELO, адже вони не лишають ні попелу, ані диму і майже непомітні для довколишніх.  

Утім, нерідко люди відкладають свою відпустку з року в рік, навіть не помічаючи, як їхня продуктивність падає. На додачу, американські бізнес-дослідники кажуть, що 44 мільйони американських працівників не йдуть відпочивати, адже відпустка змушує їх почуватися винними перед керівництвом і командою. Найчастіше таку провину відчувають люди від 18 до 34 років. 

Вчені наголошують, що такий підхід не принесе жодних позитивних результатів, а відпустка може знадобитися, навіть якщо ми цього не помічаємо. Проглянь наш перелік, можливо, в цих описах ти впізнаєш себе. 

Постійна втома 

Через те, що сьогодні багато говорять про вигорання, більшість людей не сприймає його серйозно. Утім, це цілком реальна проблема сучасного світу. 

Якщо до постійної втоми додається втрата мотивації, негативні емоції, що супроводжують не тільки на роботі, а й у повсякденному житті — це явні сигнали того, що час брати відпустку. 

Velo

Неприємні відчуття 

Американські дослідники виявили, що коли людина перевантажує себе на роботі, вона може відчувати біль у різних ділянках тіла. Наприклад, неприємні відчуття можуть дошкуляти спині, грудям або очам. Часто люди не звертають на них увагу, але це прямі ознаки того, що час нарешті відпочити. 

Помилки 

Ще одна деталь, на яку ми не звикли звертати увагу — помилки. Десь пропущена літера чи забуте слово здаються дрібницями. Та насправді американський психолог Девід Баллард переконує, що подібні помилки — наслідок виснаження мозку. Через постійну втому і стрес йому важко фокусуватися на речах, у людини погіршується пам’ять і внаслідок цього суттєво знижується продуктивність. 

Звісно, мова не про одну-дві випадкові помилки за місяць. Та коли це повторюється регулярно — час іти у відпустку. 

«Фото з паспорта» 

«Тобі час іти у відпустку, якщо ти стаєш схожим на своє фото у паспорті», — один із найулюбленіших жартів американських бізнес-коучів. Утім, наш вигляд — найдоступніший і найзрозуміліший індикатор нашого самопочуття. На це важливо звернути увагу. 

Головне пам’ятати, що життя — це не тільки робота, рутина і постійне виконання завдань. Тож коли побачиш, що твоє зображення в дзеркалі занадто нагадує людину з фото у паспорті — то хутчіше бери відпустку і вирушай змінювати ситуацію! 



наступний пост попередній пост

Привіт! Раді тебе бачити!

Маленьке питання перш ніж перейти до змісту нашого сайту:
Ти старше 18 років і споживаєш тютюн або нікотин?

Доступ на сайт дозволений тільки особам старше 18 років, які є споживачами тютюнових або нікотиновмісних виробів.

18+ Цей веб-сайт містить інформацію про нікотиновмісні продукти

VELO MINI
Найзручніший формат
для знайомства з VELO
Компактні паучі та банка
Фруктові смаки – Berry Frost
та Tropic Breeze
20 паучів у банці
Міцність:
MEDIUM
ФОРМАТ ПАУЧІВ:
MINI
SLIM
REGULAR
VELO SLIM
Паучі для більш досвідчених
користувачів VELO
Різноманітні смаки –
Ice Cool, Berry Frost, Tropic Breeze та Freeze
20 нікотинових паучів у банці
Міцність:
STRONG
X-STRONG
ФОРМАТ ПАУЧІВ:
MINI
SLIM
REGULAR
VELO REGULAR
Для найдосвідченіших
споживачів VELO
Насичений Urban Vibe зі смаком журавлини та X-Freeze зі смаком вибухового ментолу
18 нікотинових паучів у банці
Міцність:
ULTRA
ФОРМАТ ПАУЧІВ:
MINI
SLIM
REGULAR

18+ ЦЕЙ ПРОДУКТ МІСТИТЬ НІКОТИН ТА ВИКЛИКАЄ ЗАЛЕЖНІСТЬ
ТІЛЬКИ ДЛЯ ПОВНОЛІТНІХ ОСІБ, ЯКІ СПОЖИВАЮТЬ НІКОТИН