velo-triangle

ТОП-3 звички скандинавів

Дарувати подарунки на Новий Рік або на Різдво? Ходити в будинку босоніж або у взутті? Як правило, такі звички не відрізняються в жителів одного міста. Проте в різних країнах побут влаштований по-своєму. Як-не-як, люди підглядають ідеї один в одного. І в цьому немає нічого поганого, особливо, якщо звички приносять користь. Які ж звички властиві, наприклад,  скандинавським країнам, таким як Швеція, Данія, Ісландія або Норвегія?

Звичка №1: Обід — це головна трапеза дня

У скандинавів не заведено наїдатися пізно ввечері, адже цей час створений для Хюґе й хорошої книжки з чашкою чаю. А прокидаються й починають працювати люди в цих країнах досить рано. Оптимальний час для головної трапези — обід у середині дня. У них цей період називається «Middag». Відбувається такий обід приблизно о 16:00 і може тривати близько години.

Нам така звичка може здатися дивною. З дитинства ми чуємо розповіді про те, що головна трапеза — саме сніданок, але і стабільно забуваємо поїсти, тому що вранці кудись поспішаємо. В обід на їжу часу зовсім не вистачає. Кава з печивом замість нормального прийому їжі або фаст-фуд на ходу — це найчастіші обіди. Але ось вечеря вдома — це вже більш реальний варіант.

Скандинави сприймають цю інформацію інакше: вранці перевантажувати організм великою порцією їжі не дуже корисно, особливо з огляду на те, що добираєшся на роботу на велосипеді. Занадто пізно вечеряти — теж шкідливо. Виходить, що найкращий час для головної трапези — саме середина дня. А скандинави не звикли відмовляти собі в найкращому.

Звичка №2: Стежити за руками й ногами

Для скандинавів доглянуті руки й ноги — це навіть важливіше, ніж чиста шкіра обличчя або красиво укладене волосся. Скандинавські дівчата віддають перевагу натуральній олії та крему для рук, ніж тональному крему для обличчя або яскравій помаді. Усе тому, що серед людей цих країн особливо цінується натуральність. При чому у всьому: зачісках, косметиці, тканинах одягу, запахах парфумів.

Звичка №3: Сигарети вже не в моді

Говорячи про звичку — вибирати тільки краще і цінувати натуральність, і це здається цілком логічним. Ви майже не зустрінете у Швеції або Данії людей, які стоять під офісами на перекурах. Швидше за все, вони віддадуть перевагу нікотиновим паучам без тютюну Velo, які, до речі, родом саме зі Швеції. Від таких паучів не залишиться неприємного запаху, який може перебити натуральні аромати парфумів. А заощаджений на перекури час скандинави витратять на довгий обід із колегами.

наступний пост попередній пост

Привіт! Раді тебе бачити!

Маленьке питання перш ніж перейти до змісту нашого сайту:
Ти старше 18 років і споживаєш тютюн або нікотин?

Доступ на сайт дозволений тільки особам старше 18 років, які є споживачами тютюнових або нікотиновмісних виробів.

18+ Цей веб-сайт містить інформацію про нікотиновмісні продукти

VELO MINI
Найзручніший формат
для знайомства з VELO
Компактні паучі та банка
Фруктові смаки – Berry Frost
та Tropic Breeze
20 паучів у банці
Міцність:
MEDIUM
ФОРМАТ ПАУЧІВ:
MINI
SLIM
REGULAR
VELO SLIM
Паучі для більш досвідчених
користувачів VELO
Різноманітні смаки –
Ice Cool, Berry Frost, Tropic Breeze та Freeze
20 нікотинових паучів у банці
Міцність:
STRONG
X-STRONG
ФОРМАТ ПАУЧІВ:
MINI
SLIM
REGULAR
VELO REGULAR
Для найдосвідченіших
споживачів VELO
Насичений Urban Vibe зі смаком журавлини та X-Freeze зі смаком вибухового ментолу
18 нікотинових паучів у банці
Міцність:
ULTRA
ФОРМАТ ПАУЧІВ:
MINI
SLIM
REGULAR

18+ ЦЕЙ ПРОДУКТ МІСТИТЬ НІКОТИН ТА ВИКЛИКАЄ ЗАЛЕЖНІСТЬ
ТІЛЬКИ ДЛЯ ПОВНОЛІТНІХ ОСІБ, ЯКІ СПОЖИВАЮТЬ НІКОТИН