velo-triangle

Зустрічай нові смаки VELO groovy grape & citrus frost. Вже в продажі

18+ Цей продукт містить нікотин і викликає залежність. Тільки для повнолітніх осіб, які споживають нікотин.


Зміст:
Нові смаки VELO

Які ще паучі бувають?

VELO: де купити

Настала осінь — пора яскравих листяних пейзажів і теплих светрів. Це найкращий час, аби почати щось нове, зануритись у можливості та всіляко юзати їх. А куди без улюблених подушечок VELO! Тож бренд радує тебе черговим поповненням. Відчуй момент осені на повну з новими варіантами паучів — VELO Groovy Grape та VELO Citrus Frost. Більше про новинку та кому вона підійде у цій статті.  

Нові смаки VELO

Нещодавно у продажі з'явилися два нових смаки нікотиновмісних паучів. Це VELO Groovy Grape та VELO Citrus Frost (виноград та цитрусова свіжість). Зупинимося на кожному з них детальніше.  

Перший варіант ідеальний для тих, хто полюбляє кислинку. Оскільки GROOVY GRAPE відтворює вайбовий присмак червоного винограду. А додаткова свіжість надає цим подушечкам особливу бадьорість, яка іноді так потрібна у сірі будні.  

Пряні нотки лимону розкриваються у другому смаку — CITRUS FROST. Освіжаючий і водночас затишний, він підкріплений перцевою м'ятою. Тож цей варіант точно не залишить нікого байдужим. 

Якщо зі смаками тепер зрозуміло, то які ж вони за міцністю? Запропоновані нові паучі VELO належать до лінійки SLIM. Ти легко впізнаєш банку за маркуванням на упаковці — X-STRONG (4 крапки). Саме вони призначені для тих, хто вже має досвід використання продукції бренду.  

Постійно споживаєш подушечки цього формату? У тебе є чудова нагода спробувати інші смаки. Саме хотів спробувати міцніші паучі? Почни з новинок.   

Які ще паучі бувають?

Разом із поповненням нині асортимент паучів в Україні налічує 10 позицій. Усі вони відрізняються як за смаками, так і за рівнем нікотинового насичення. Найлегшими є паучі VELO MINI, представником яких є Berry Frost Medium. Вони пакуються у маленькій банці (20 штук) і позначаються 2 крапками. Цей варіант є ідеальним для тих, хто лише починає своє знайомство із брендом.  

Середнім за рівнем нікотинового насичення є VELO SLIM. Йдеться про міцність STRONG та X-STRONG. На цьому рівні міцності VELO має 4 інші різновиди 

  • Berry Frost X-Strong ягоди з м'ятою та ментолом. 
  • Ice Cool Strong — бадьора перцева м’ята. 
  • Freeze X-Strong — перцева м'ята з прохолодою ментолу. 
  • Tropic Breeze Х-Strong — тропічні фрукти. 

Найміцнішими паучами з нікотином, що доступні на ринку України, є VELO REGULAR. Має 18 паучів в упаковці з 5 або 6 крапками. Вони представлені смаками URBAN VIBE ULTRA (насичена журавлина), X-FREEZE ULTRA (ментолова свіжість) та ARCTIC FROST MAX (арктичний ментол). 

VELO: де купити

Хочеш спробувати новинки? Тож мерщій замовляй у зручний для тебе спосіб. По-перше, можеш придбати їх в офіційному магазині go-velo ще й з безкоштовною доставкою. Там ти також знайдеш детальний опис продукту, правила зберігання та використання. До того ж будеш на 100% впевнений, що купуєш оригінальні подушечки.  

Так само легко купляти VELO через нову платформу myogo. Цей маркет пропонує весь асортимент продукції в Україні та актуальні ціни. А ставши учасником ком'юніті o’go Club, зможеш обговорювати паучі з однодумцями та накопичувати ХР (особисті поінти, які можна обмінювати на мерч або сертифікати від партнерів).  

Швидко знайти VELO ти можеш на АЗК, у супермаркетах чи кіосках. Для цього скористайся спеціальною мапою 

наступний пост попередній пост

Привіт! Раді тебе бачити!

Маленьке питання перш ніж перейти до змісту нашого сайту:
Ти старше 18 років і споживаєш тютюн або нікотин?

Доступ на сайт дозволений тільки особам старше 18 років, які є споживачами тютюнових або нікотиновмісних виробів.

18+ Цей веб-сайт містить інформацію про нікотиновмісні продукти

VELO MINI
Найзручніший формат
для знайомства з VELO
Компактні паучі та банка
Фруктові смаки – Berry Frost
та Tropic Breeze
20 паучів у банці
Міцність:
MEDIUM
ФОРМАТ ПАУЧІВ:
MINI
SLIM
REGULAR
VELO SLIM
Паучі для більш досвідчених
користувачів VELO
Різноманітні смаки –
Ice Cool, Berry Frost, Tropic Breeze та Freeze
20 нікотинових паучів у банці
Міцність:
STRONG
X-STRONG
ФОРМАТ ПАУЧІВ:
MINI
SLIM
REGULAR
VELO REGULAR
Для найдосвідченіших
споживачів VELO
Насичений Urban Vibe зі смаком журавлини та X-Freeze зі смаком вибухового ментолу
18 нікотинових паучів у банці
Міцність:
ULTRA
ФОРМАТ ПАУЧІВ:
MINI
SLIM
REGULAR

18+ ЦЕЙ ПРОДУКТ МІСТИТЬ НІКОТИН ТА ВИКЛИКАЄ ЗАЛЕЖНІСТЬ
ТІЛЬКИ ДЛЯ ПОВНОЛІТНІХ ОСІБ, ЯКІ СПОЖИВАЮТЬ НІКОТИН