velo-triangle

Відгуки про VELO: що пишуть в Facebook та Instagram

18+ Цей продукт містить нікотин і викликає залежність. Тільки для повнолітніх осіб, які споживають нікотин.

Нікотинові паучі вже тривалий час присутні на українському ринку та поступово набирають популярність. Все більше людей переходять або планують перейти на вживання нікотину без диму та запаху*, адже це має ряд переваг.

Проте багато хто все ще сумнівається в бездимному спосіб вживання нікотину, адже він може видатись досить незвичним. Аби зробити правильний вибір, радимо почитати відгуки про VELO. Досвід реальних людей якнайкраще розповість про всі переваги та специфіку використання нікотинових «подушечок». 

Хто користується VELO? 

Продукція бренду користується популярністю серед повнолітніх молодих людей, котрі прагнуть свободи, цінують свій час та піклуються про комфорт оточення. При цьому це можуть бути люди різних професій. Їх відгуки про паучі багато в чому схожі. Більшість виділяє такі переваги використання нікотинових саше: 

  • Можна використовувати будь-де та в будь-який час; 
  • Відсутність диму* та неприємного запаху; 
  • Не містить тютюну та смол*, а тому не псує посмішку; 
  • Економить час, адже не потрібно відволікатися на куріння. 

Для поціновувачів паучів VELO існують майданчики, де вони отримують найсвіжішу інформацію про нову продукцію, можуть залишити відгук та просто поспілкуватися з однодумцями. Це сторінки VELO в Instagram та Facebook. Ти також можеш долучитись до спільноти. 

Відгуки про VELO 

В мережі можна знайти багато відгуків про нікотинові подушечки VELO, зокрема на офіційних сторінках компанії в інстаграмі та фейсбуці. Також повнолітні споживачі залишають свої відгуки про ВЕЛО (VELO) на популярних маркетплейсах, таких як Rozetka. Ти можеш ознайомитися з ними самостійно, або ж прочитати добірку нижче.

«Мені дуже сподобався цей товар, його вишуканий смак і аромат дають насолоду на цілий день, також після цих паучів забуваєш про цигарки».

«З нікотином, але без тютюну диму та попелу. Можна використовувати в ресторанах та громадському транспорті».

«Зручний дизайн, нема диму та запаху, можна вживати де завгодно». 

«Чудовий варіант для довгих поїздок, коли просто немає можливості курити. Взяв із собою в потяг, залишився задоволений, рекомендую». 

«Крутий замінник цигарок, а найкраще те, що можна носити з собою та будь-де використовувати». 

Чому варто перейти на VELO? 

Основні переваги паучів, на які звертають увагу повнолітні споживачі, ми описали вище. Тому якщо у тебе насичене життя, ти часто спілкуєшся з людьми та не завжди маєш можливість виділити пʼять-десять хвилин на перекур, тобі точно варто спробувати їх. 

Нікотинові паучі VELO зручні у використанні. Це невеличка баночка, яка містить від 18 до 20 нікотинових «подушечок» та легко поміщається в кишені. Все що потрібно — розмістити пауч між губою та яснами та чекати ефекту (ти можеш відчути легке поколювання). Після насичення нікотином просто поклади використаний пауч у спеціально відведене місце під кришкою банки, якщо поруч немає смітника. 

VELO має декілька лінійок паучів: mini, slim та reguar. Для знайомства з продукцією найкраще підійде mini — це найменші «подушечки» з середнім рівнем міцності. У цій лінійці представлені паучі Berry Frost, які поєднують смак лісових ягід, свіжої м'яти та ментолу. Ти можеш прочитати відгуки про нікотинові паучі VELO mini, аби переконатися, що цей формат підходить тобі. 

Лінійка slim підійде для більш досвічених споживачів. Ці паучі мають міцність strong або x-strong та представлені у чотирьох смаках: Ice Cool slim, Berry Frost slim, Freeze slim та Tropic Breeze slim.  

Тоді як паучі regular створені для найдосвідченіших користувачів і мають міцність ultra та max. У цій лінійці є три смаки: Urban Vibe, X-Freeze та Arctic Frost. Детальніше ознайомитися з усім асортиментом продукції можеш на офіційному сайті

Де придбати VELO? 

Тепер, коли ти ознайомився з відгуками про VELO, знаєш усі переваги, асортимент та особливості використання, саме час дізнатися, де ж можна придбати продукцію VELO. 

Найпростіший спосіб купити VELO — завітати в інтернет-магазин go-velo.com.ua. Там представлений весь асортимент нікотинових паучів та актуальні ціни. Ти можеш зробити замовлення у декілька кліків, а товар доставлять на відділення «Нової пошти» або кур'єром прямо додому. 

Також продукція VELO представлена у багатьох магазинах, супермаркетах та АЗС по всій Україні. Знайти найближчу точку продажу ти можеш за допомогою онлайн-мапи на сайті компанії.

* Мається на увазі без смол, похідних від тютюну. Цей продукт не виключає всіх ризиків, містить нікотин, що викликає залежність.
наступний пост попередній пост

Привіт! Раді тебе бачити!

Маленьке питання перш ніж перейти до змісту нашого сайту:
Ти старше 18 років і споживаєш тютюн або нікотин?

Доступ на сайт дозволений тільки особам старше 18 років, які є споживачами тютюнових або нікотиновмісних виробів.

18+ Цей веб-сайт містить інформацію про нікотиновмісні продукти

VELO MINI
Найзручніший формат
для знайомства з VELO
Компактні паучі та банка
Фруктові смаки – Berry Frost
та Tropic Breeze
20 паучів у банці
Міцність:
MEDIUM
ФОРМАТ ПАУЧІВ:
MINI
SLIM
REGULAR
VELO SLIM
Паучі для більш досвідчених
користувачів VELO
Різноманітні смаки –
Ice Cool, Berry Frost, Tropic Breeze та Freeze
20 нікотинових паучів у банці
Міцність:
STRONG
X-STRONG
ФОРМАТ ПАУЧІВ:
MINI
SLIM
REGULAR
VELO REGULAR
Для найдосвідченіших
споживачів VELO
Насичений Urban Vibe зі смаком журавлини та X-Freeze зі смаком вибухового ментолу
18 нікотинових паучів у банці
Міцність:
ULTRA
ФОРМАТ ПАУЧІВ:
MINI
SLIM
REGULAR

18+ ЦЕЙ ПРОДУКТ МІСТИТЬ НІКОТИН ТА ВИКЛИКАЄ ЗАЛЕЖНІСТЬ
ТІЛЬКИ ДЛЯ ПОВНОЛІТНІХ ОСІБ, ЯКІ СПОЖИВАЮТЬ НІКОТИН