velo-triangle

Де можна купити VELO закордоном, якщо твої паучі закінчилися?

18+ Цей продукт містить нікотин і викликає залежність. Тільки для повнолітніх осіб, які споживають нікотин.   

 

Аби поїздка проходила із максимальним комфортом, кожен повнолітній споживач знає варто подбати про нікотинове насичення. Бо яка ж подорож без улюблених паучів! З іншого боку, відразу виникає питання: чи можна докупити подушечки, якщо привезених з України раптом не вистачить? Звичайно можна! І це легше, ніж видається на перший погляд. Розказуємо усі деталі подорожей з нікотиновмісними паучами та як купити VELO закордоном нижче у матеріалі. 

 

Запасайся заздалегідь 

Нікотинові паучі VELO альтернативний спосіб споживання нікотину без тютюну. Саме завдяки такій технології ти можеш брати їх з собою навіть у закордонну мандрівку без жодних обмежень. Адже вони не утворюють диму, попелу* і не залишають неприємного запаху. Крім того VELO не приносить зайвого дискомфорту для людей навколо сеанс можна проводити поруч з пасажирами, що не курять. А отже, споживати нікотинові подушечки можна як в салоні потягу, так і в літаку.  

Як ти вже зрозумів, VELO справжня знахідка для туристів. Аби забезпечити себе паучами та не гуглити у іншій країні «паучі VELO де купити», пропонуємо подбати про це наперед. Пояснюємо, як зручно купити VELO перед від’їздом.  

Найзручнішою є покупка через офіційний сайт бренду. Там завжди можна придбати потрібні тобі подушечки за актуальною ціною в Україні. А також дізнатися більше про смаки, склад й інструкцію з використання. До того ж якщо замовити VELO через інтернет-магазин go-velo, то доставка через «Нова пошта» вийде абсолютно безкоштовною.  

 

А якщо не вийшло підготуватися? 

Якщо придбані паучі заздалегідь закінчились (таке нерідко може трапитись, особливо під час довгоочікуваної відпустки чи поїздки великою компанією). Не страшно! Куди б ти не подався завжди можна поповнити свої запаси VELO.  

Перш за все легко докупити білі подушечки по дорозі до кордону. Адже вони доступні у багатьох торгових точках в більшості міст. Швидко придбати паучі можна на АЗК (WOG, OKKO, Socar, UPG тощо), у мережах супермаркетів Сільпо, АТБ, METRO, Spar та інших, а також у невеликих кіосках. Аби знайти точки продажу VELO в Україні, скористайся мапою на сайті. Просто введи потрібну адресу та вибери найоптимальніший пункт. У такий спосіб не потрібно зайвий раз шукати в інтернеті, де купити VELO в Києві, Львові, Рівному, Ягодині чи іншому населеному пункті.  

Зовсім не складно придбати паучі на іноземному ринку. Так як продукт прийшов до нас із-за кордону — він набув чималої популярності у різних країнах. Зокрема без зайвих зусиль можна докупити паучі в Швеції, де вони, до речі, і були винайдені.

Крім цього, продукція бренду VELO офіційно представлена у таких державах:  

  • Данія 
  • Великобританія 
  • Норвегія 
  • Ісландія 
  • Швейцарія  
  • Австрія 
  • Польща 
  • Естонія 
  • Чехія 
  • Словаччина 
  • Латвія 
  • Хорватія 
  • Словенія 
  • Гренландія (Данія) 
  • Бельгія 
  • Люксембург 
  • Франція 
  • Фарерські острови (Данія) 
  • Угорщина 

 

А отже, придбати там нікотиновмісні подушечки можна у такий же спосіб, як ти звик в Україні. Швидко знайти продукцію можна у місцевих торгових центрах, магазинах, заправках чи невеликих кіосках. До того ж на іноземному ринку представлені й інші смаки, яких немає в Україні. Тож чому не спробувати щось новеньке! Але пам'ятай, що ціна VELO за кордоном може відрізнятися. 

Якщо твоя поїздка запланована у країну, що не входить до перелічених краще запастися паучами наперед. Так, ти будеш точно впевнений у своєму нікотиновому насиченні на час мандрівки.  

VELO — чудовий вибір для подорожей 

Як бачиш, безтютюнові подушечки це надійний супутник під час будь-якої мандрівки. З ними ти можеш отримати нікотинове насичення де та коли завгодно: в літаку, потязі, біля пам’ятки архітектури чи ресторані. Незалежно від того, яку міцність полюбляєш — перевезення однаково без обмежень. А коли паучі VELO закінчилися — легко придбаєш їх навіть за межами України. Крім того, вони не займають багато місця, поміщаючись навіть у «бананку». Тому подорожувати з ними надзвичайно зручно. 

Тож звільняй руки від девайсів та гайда підкорювати світ! Адже він на тебе чекає! 

 

* Цей продукт не виключає всі ризики та містить нікотин, що викликає залежність. 

 

наступний пост попередній пост

Привіт! Раді тебе бачити!

Маленьке питання перш ніж перейти до змісту нашого сайту:
Ти старше 18 років і споживаєш тютюн або нікотин?

Доступ на сайт дозволений тільки особам старше 18 років, які є споживачами тютюнових або нікотиновмісних виробів.

18+ Цей веб-сайт містить інформацію про нікотиновмісні продукти

VELO MINI
Найзручніший формат
для знайомства з VELO
Компактні паучі та банка
Фруктові смаки – Berry Frost
та Tropic Breeze
20 паучів у банці
Міцність:
MEDIUM
ФОРМАТ ПАУЧІВ:
MINI
SLIM
REGULAR
VELO SLIM
Паучі для більш досвідчених
користувачів VELO
Різноманітні смаки –
Ice Cool, Berry Frost, Tropic Breeze та Freeze
20 нікотинових паучів у банці
Міцність:
STRONG
X-STRONG
ФОРМАТ ПАУЧІВ:
MINI
SLIM
REGULAR
VELO REGULAR
Для найдосвідченіших
споживачів VELO
Насичений Urban Vibe зі смаком журавлини та X-Freeze зі смаком вибухового ментолу
18 нікотинових паучів у банці
Міцність:
ULTRA
ФОРМАТ ПАУЧІВ:
MINI
SLIM
REGULAR

18+ ЦЕЙ ПРОДУКТ МІСТИТЬ НІКОТИН ТА ВИКЛИКАЄ ЗАЛЕЖНІСТЬ
ТІЛЬКИ ДЛЯ ПОВНОЛІТНІХ ОСІБ, ЯКІ СПОЖИВАЮТЬ НІКОТИН